I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Teljes név:
Hector Muntego
Születési hely, idő
2008.09.15 12:00
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Los santos, Groove street 1003
Korábbi munkahelye(i):
Áruszállitó, Buszsofőr,
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[ ] IGEN
[ X] NEM
Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Szeretnék a csapat tagja lenni és a jó útra térni.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Nem volt még konkrétabb tapasztalatom a rendőrséggel.
II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Mutatkozz be néhány mondatban:
Ricsi vagyok Erdélyből származom ,16 éves vagyok. Régen sokat sportoltam mostanában azokat abba hagytam.Szeretek utazni és játszani.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
Dawn szerverén már 2025 februárjában elkezdtem játszani és december környékén hagytam ki egy pár honapot. (28229)
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Azért szeretnék a Rendőrség tagja lenni mert ez tűnt eddig a legbarátságosabbnak illetve a legizgalmasabb frakcionak.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Szerintem én egy remek tagja lennék a közösségnek,mivel elég rég óta itt vagyok a szerveren és sok mindent tudok. Pár jó tulajdonság rólam az hogy nagyon barátságos vagyok és tisztelettudó is. Pár negativ tulajdonság rólam ha lehet annak nevezni,hogy eléggé csendes vagyok és csak akkor beszélek ha kérdeznek.
Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
Naponta kb 2-3 órát tudnék forditani a játékra.
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
CJNG,CDS. A CJNG közösségében voltam kb 1 hónapot és azért léptem ki onnan mivel mindenki flegma volt és meguntam. A CDS-ben voltam szintén egy hónapot és azért léptem onnan ki mivel nagyon keveset kezdtünk akciózgatni és meguntam.
III. EGYÉB
Karakter ID (HOME panelben találod):
7440
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
28229
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Kitiltások (UCP-ről kép):
Előző nevek (UCP-ről kép):
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
konkrétan nincs, tanultam a hibáimból.
Rendelkezel Discord programmal?
Igen
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen
Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Utoljára szerkesztve: