Határ át szökés [myro]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Richard11

Újonc
2025. 08. 05.
3
0
LS karakter
Richard Wirght
LV Karakter
Richard
dawn.png

Neved: Richard Wirght
<
Válaszod >
Panaszra tett játékos neve: Thomas Walker, Mia Cortez,Amanda Henderson
<
Válaszod >
Panasz oka: Ügye mínuszban voltam pénzel ment át az egyik kollegám a határon át szöktem ez rendben van ic ügy határ át szökés de viszont aza rendőr aki meg fogot éngem oda hívta a kollégáját hogy nekik jobban kel a bejelentés mind neki ezt sem értem redben el jottek de már előre meg mondtak hogy a fegyvert bevonják és a fegyverengedélyt is csak a fegyver szóban sem volt nemis használtam se körözés nem volt rajtam se a fegyveren figyelmeztetés csak viszont már nem egy ilyenem volt de fegyverengedelyt soha nem vedtek el azert akarom meg tudni hogy ez helyes e
<
Válaszod >
Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Válaszod >
Megjegyzés: már volt ilyen hasonlo esetem de ilyen még nem volt
<
Válaszod >

Attachments

Szia, Vázolom részemről a szituációt. Igen, odahívtam őket, de nem a jelentés miatt hanem hogy nézzenek át téged. Mellesleg Alezredesként leszek olyan kedves, hogy azoknak is átadom a jelentést ilyenkor, akinek nincs még, vagy kevés van, mivel nekem nem létfontosságú. Ezen felül, a rendőrségnek a fegyverbejelentésénél el van mondva, hogy akár milyen bűncselekményt követsz el, és büntetett leszel, ha a fegyver összeegyeztethető a bűncselekménnyel, engedélyed bevonható, és a fegyvered elkobozható. Több hozzáfűzni valóm nincs

Illetve, most Globális Moderátorként, Felszólítalak hogy mintád javítására 24 óra áll rendelkezésre, amennyiben ez nem történik meg abban az esetben, panaszod Zárva, helyezve lesz

Szia, Vázolom részemről a szituációt. Igen, odahívtam őket, de nem a jelentés miatt hanem hogy nézzenek át téged. Mellesleg Alezredesként leszek olyan kedves, hogy azoknak is átadom a jelentést ilyenkor, akinek nincs még, vagy kevés van, mivel nekem nem létfontosságú. Ezen felül, a rendőrségnek a fegyverbejelentésénél el van mondva, hogy akár milyen bűncselekményt követsz el, és büntetett leszel, ha a fegyver összeegyeztethető a bűncselekménnyel, engedélyed bevonható, és a fegyvered elkobozható. Több hozzáfűzni valóm nincs
Okés ez rendben is van hogy oda hivtad ic ügy viszont egyett nem értek minden nap vittek hoztak a zsaruk ameddig nem a fegyverel kapcsolatos a dolog mi közük hozza? Azer az nem olcsó mulatság most ahanyszor elkaptok anyiszor fogjatok elvenni mindent?

most ahanyszor elkaptok anyiszor fogjatok elvenni mindent?
Látom nem érted annyira leírom részletesebben. Amennyiben a fegyverbirtoklásod összeegyeztethető az elkövetett cselekményeddel, abban az esetben bevonható.

Igen mindent értek okes de eddig miért nem vedték el? Mar volt ilyen nem egyszer nekem börtön és enyi ti meg jösztök oszt elveszitek de ez direkt volt az egész

Minta nem került javításra, zárom helyezem

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.