Harry Morgan

• Thread starter Thread starter fasz39
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 59
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

fasz39

Újonc
2025. 06. 16.
24
11
LS karakter
Harry Morgen
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: 97.Janos​
2. Hogyan szólíthatunk? zoli​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 5600​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem ez lenn az elsö​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Zoli vagyok már ha joll tudom 3 éve játszok mta most megyek 9 auto szerelöne és meg saját ruha márkát is csinálok közbe amig tanulom az auto szerelö szakmát és ezek mellet rp töltöm az idöt​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság pozitiv: becsületesnek tartom magam, segitö kész vagyok, oda figyelek mindenre negativ: néha lusta vagyok, néha csunyán beszélek (ha ki idegelnek akkor) türelmetlen vagyok​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Harry Morgan​
2. Születési helye, ideje: Liberty City 1980 04 04​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Szakközépiskola rendészeti ágazat​
4. Büntetett előéletű? igen​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? hát feljeb jutok a örmester ként​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? ugy hogy ellöször mondom neki hogy ájon félre és kapcsoja ki a jármüvet és utána be mondom a rádioba hogy harry egy közuti elenörzés 10 29 pld és utána oda mennék be mutatkoznák hogy harry morgan vagyok a rendörségtöl és utána ell kérném a szeméylit a forgalmit meg a vezetöi engedéjt és ha valami nincsen akkor cseket irok meg meg nézem a kötelezö felszerelést​
8. Mi maga a rendőrség? A közrendészet egy állami szervezet, amely a közbiztonság megőrzésére irányul, törekszik a jogszabályok betartatására és a bűncselekmények felderítésére, elkerülésére. Védi az állampolgárokat és az egész közösséget, az életet, a testi épséget, az anyagi javakat. Működése során magas prioritást kap a törvények betartására, az intézkedések megelőzése és annak fenntartása, hogy azok törvényesek, szakszerűk és megfelelőek legyenek.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Az én közvetlen felettesem az a személy, aki irányítja és ellenőrzi a munkámat. Napi szinten instrukciókat és utasításokat ad és én ő vele vagyok kapcsolatban a szolgálat során. Feljebb valómásokban pedig minden olyan, aki nálam magasabb rendű tiszthelyeinek a hierarhiában. Nem kezeli a munkámat napi szinten, és közvetlen kapcsolatban állok, ő velem. Mindazonáltal köteles vagyok engedelmeskedni az instrukcióinak.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? hátt akkor nagyobb szakcioval látom ell​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Harry Morgan vagyok 1980 ban születem Liberty Cityben és van egy tesvérem manuel shancho és övel élek már több éve és vele csinálok mindent és egy nap engem ki raboltak és azon a napon döntötem ell hogy majd jelentkezek zsarunka hogy tiszta legyen a város és apám meg halt anyám ell hagyot és a tesomal csinálok mindent ell választhatatok vagyunk​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? akkor meg álok és az auto mögé megyek és viszonzom a tüzet​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? akkor azt mondom neki hogy száljon ki és átt kutatom a ruházatot hogy nincs e fegyver még nála ha csak a drogok vanak akkor be viszem és természetesen rácsok mögé fog kerülni ki kérdezem hogy​

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Kicsitgizda
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Friss jailed van ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.