Harper Elizabeth Smith

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sofira Wilson

Újonc
2024. 08. 07.
18
3
LS karakter
Sofia Brooks
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Milán vagyok, Spooky-nak becéznek a legtöbben
Hány éves vagy?
16
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024.08.07 óta.

Hány játszott perccel rendelkezel?
15 658
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Hétköznap 3-4 órát, hétvégén többet
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
A nevem Milán, Kóka az én szeretett lakhelyem. Egy átlagos 16 éves srác vagyok, átlagos 9.-es diák egy átlagos mindennapi élettel. Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamerkedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szivembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minnél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Mert más szervereken voltam már kb. az összes rendvédelmi frakcióba kivéve a honvédséget. Érdekelne, hogy hogyan is működik és hogy hogyan tudnék benne szerepelni.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Más szervereket voltam, Nemzeti Adó-és Vámhivatalban, Rendőrségben, NNI-ben, TEK-ben.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
A szerveren az OS Charlines-ban voltam kb. 1-2 hónapot. Egy örök bann miatt léptem ki ami végül fel lett oldva.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Harper Elizabeth Smith
Születési hely, idő: 2000.09.06
Anyja neve: Willow Smith
Bejelentett lakcím: N/A
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: [COLOR=#D4DCBAN/A[/B]

Neme:
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 159cm
Testsúlya: 56kg
Telefonszáma: +38-76-802-9426

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.

fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos High School, 2018.06.14

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Public High School
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): Spanyol, Angol
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: N/A
Korábbi munkahelyek: N/A

Munkaviszony fennállásának ideje: N/A - N/A
Távozásának oka: N/A
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt.
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem voltam.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Rendelkezem
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: N/A
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem rendelkezem.
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem szolgáltam.
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.02.01.
Aláírás:
Harper Elizabeth Smith

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség
STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Harper Elizabeth Smith!
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.
A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.
Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,
Ryan Mitchell r. Vezérezredes
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.