Hannah Holloway jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

babenyaac

Újonc
2026. 04. 15.
4
0
LS karakter
hannah holloway
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Andor, 19
Account ID-d?
>10614
Hány játszott perccel rendelkezel?
>1028
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Andor vagyok, 19 éves. Szerbiában élek, CNC marósként dolgozom egy nagyobb cégben. Szabadidőmben szeretek számitógépezni, haverokkal lógni és nemrégiben vásárolt autómat vezetni. Kedvenc színem a fekete. Ezek mellet itthonról is dolgozom számítógépről egy most induló cégbe, adatbázis kezelőként.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Adminsegéd feledata az hogy segitse a playereket, és az olyan reportokat vállalja el, amit ő maga is megtud válaszolni, és nem kell kimenni a playerhez, szimplán reportban elég megválaszolni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd, mint a neve is mondja, segitőkész kell legyen, és a playerek felé normális megnyilvánulás az elvárt.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném magam kipróbálni adminsegédként, utána pedig ha sikerül adminként is tevékenykedni, mivel még soha nem voltam egyik szerveren sem.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom elég kitartó vagyok, és segitőkész a playerek felé, illetve jól tudok csapatban dolgozni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Az összes időt amit fentvagyok a szerveren, az napi 2-3 akár 4 óra is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>A legelső a városháza lenne mivel itt az okmányait tudja kiváltani, utána megmutatnám neki az autókereskedést, ahol több féle jármű közül tud válogatni, akár dollárból akár pp-ből tud vásárolni járművet, a harmadik pedig az egyik munka lenne, például a buszos vagy a nagyker futár, persze ami jobban tetszik neki, és amivel szeretne foglalkozni, azt mutatnám meg.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitiv: Magabiztos, nyugodt, kedves.
Negativ: Néha lusta, néha flegma, túlgondoló.​

Szia. A friss jailre való tekintettel ezt most elutasítom. Illetve szerezz még némi tapasztalatot a szerveren.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.