- 2026. 04. 15.
- 1
- 0
- LS karakter
- hannah holloway
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 192. Mesélj magadról pár mondatban: Andor vagyok, 19éves. Egy elég nagy cégben dolgozom, ami fémmegmunkálással foglalkozik. CNC marógép kezelő vagyok. Szabadidőmben szeretek számítógépezni, de jobban inkább vezetni a nemrég vásárolt autóm.3. Miért pont téged válasszunk?: Rugalmas vagyok, kitartó, és szeretek újat tanulni.4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: Nemrég kezdtem, vasárnap.4.1 Játszott perceid száma [KÉP]: 4874.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 105704.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 biztosan5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Egy jó választásnak tartom, illetve még nem voltam ilyesfajta frakcióban. Másik szerveren voltam rendőrségbe, de itt a TEK-et szeretném kiprobálni.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): -7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Terrorcselekmények megelőzése, kiemelten védett személyek védelme, fegyverhasználat joga, elfogás és előállítás.SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Hannah Holloway2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 199.02.08.4. Nem: Férfi / Nő x5. Családi állapota: egyedülálló6. Foglalkozása: horgász, fémkereső, bányászELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: -8. Telefonszáma: 3876883421419. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ ] Nem. X1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ ] Igen.[ ] Nem. X3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ ] Nem. X3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: X4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ ] Nem. X5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ ] Nem. X5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: X6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ ] Nem. X6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: X7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ ] Nem. X 8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ ] Nem. X9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.: XZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, 2026.04.15.
Aláírás Hannah Holloway
Aláírás Hannah Holloway