Hakmarrja dhe Vdejka Frakciópályázata

• Thread starter Thread starter noell.
  • Start date Start date
  • Válaszok 46
  • Látta 1898
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

noell.

Újonc
2025. 06. 07.
19
16
LS karakter
Teresa Santini
LV Karakter
Gashi Camila

Hakmarrja dhe Vdekja

1280px-Flag_of_Albanians_in_North_Macedonia.png

Bemutatkozás

Sziasztok! Dominik vagyok 16 éves, már majdnem 2 éve RP-zek különböző szervereken, de a kedvencem a dawnmta, és nagyon élvezem a játékom,a hobbim foci, úszás és az alvás.
Eddig Romániában éltem, de már egy éve Németországba költöztem, szeretek videojátékokkal játszani főleg RP-zni, mindig próbálok figyelni a szabályokra, barátságos vagyok, szeretek csapatban lenni és új dolgokat kipróbálni a játékban.| Leader | Vođe|

Hali! Noel vagyok 15 éves és Romániában élek, már 8 éve focizom meg még emellett szeretek gépezni is a szabadidőmben.Szabadidőmben leginkább a barátaimmal lógok vagy videojátékokkal foglalkozom.| Alleader | Zamjenik vođe |

Helló!15 éves vagyok és Zsoltinak hívnak,Romániában élek de tervezem hogy Magyarországba költözzek. A hobbim a foci amit már 6–7 éve csinálok és emellett kempozni is szeretek. Szívesen töltöm az időmet barátokkal, vagy családdal, vagy próbálok új dolgokat kipróbálni a szabadidőmben.| Alleader | Zamjenik vođe |

Dzemshiti-i-marokanci.png

Frakció történet

A Hakmarrja dhe Vdekja a Balkán egyik legzártabb és legbefolyásosabb bűnszervezete, amely 1996-ban alakult Észak-Macedóniában, főként Szkopje és Tetovo térségében. A szervezet gyökerei a posztjugoszláv háborúk utáni hatalmi vákuumra, a gazdasági összeomlásra és a határok gyenge ellenőrzésére vezethetők vissza, amelyek kedveztek az alvilági hálózatok kialakulásának. A Hakmarrja dhe Vdekja kezdetben albán és macedón származású csempészek laza szövetsége volt, akik üzemanyaggal, fegyverrel és cigarettával kereskedtek a régióban. Az idők során a csoport szigorúan szervezett, hierarchikus maffiává fejlődött, amelynek működését a titoktartás, a lojalitás és a családi kötelékek jellemzik.

A szervezet működési elvei a klasszikus maffiastruktúrákat követik. A hallgatás törvénye minden tagra kötelező, a területi határokat pedig a fegyveres konfliktusok elkerülése érdekében tiszteletben tartják. A Hakmarrja dhe Vdekja tevékenysége kiterjed a drog és fegyverkereskedelemre, a pénzmosásra valamint politikai és gazdasági korrupciós kapcsolatok fenntartására. A szervezet különösen ügyesen alkalmazkodik az új körülményekhez, az elmúlt évtizedekben üzleti fedőcégek és turisztikai beruházások mögé rejtette működését, főként Ohrid, Gostivar és Kumanovo körzetében.

A Hakmarrja dhe Vdekja ma a balkáni szervezett bűnözés egyik legfontosabb szereplője. Informális kapcsolatban áll más nemzetközi bűnhálózatokkal, például az albán klánokkal, a szerb maffiával és a kelet-európai orosz csoportokkal. A szervezet nem csupán a bűnügyi piacokon gyakorol befolyást, hanem képes a politikai döntéshozatalra is nyomást gyakorolni (zsarolás).

image4.png

IC tervek
A Hakmarrja dhe Vdekja célja hogy stabil láthatatlanul működő alvilági hálózatot építsen amely a városi élet szerves részeként működik. Rövid távon a logisztikai lánc kiépítése a prioritás raktárak, futárok, alkalmazottak és megbízható kapcsolatok a civil vállalkozásokkal.Középtávon a frakció megbízható szövetségi kapcsolatokat kíván kialakítani, egyensúlyt teremtve a legális és illegális üzletek között.
Hosszabb távon a cél hogy a DAWNMTA világában a frakció diszkrét, minőségi RP-t biztosítson.

Céljaim a frakcióval kapcsolatban

Szeretném ha a frakció tagjai aktívak lennének rendszeresen RP-znének és részt vennének az akciókban. Fontos számomra hogy mindenki együttműködjön és támogassa egymás, így a közös küldetések és események izgalmasak és gördülékenyek legyenek. Emellett pedig szeretném, ha a tagok kreatívan vennének részt a frakció életében és az ötleteikkel hozzájárulnának az RP-élményhez és hosszú távon építenénk a frakció hírnevét a szerveren.

mac-police-4x3.jpg

Frakció felépítése és feladatok

• Leader | Vođa
A Leader a frakció legfőbb vezetője és döntéshozója, ő határozza meg a frakció céljait,stratégiáját és irányvonalát., dönt az akciókról, küldetésekről, új tagok felvételéről és a ranglétra előléptetéseiről. Minden fontos szabályt és taktikai döntést ő hagy jóvá.

• Alleader | Zamjenik vođe

Az Alleader a Leader helyettese és segítője, ha a Leader nincs elérhető ő veszi át a döntéshozatal, koordinálja a magasabb rangú tagokat segíti a stratégiai tervezést és biztosítja hogy a frakció minden része gördülékenyen működjön.

• Jobbkez | Desna ruka

A Jobbkez közvetlenül a Leader és Alleader alatt dolgozik. Felügyeli a csoportvezetőket és a végrehajtókat, ellenőrzi az akciók előkészületeit, és továbbítja a parancsokat a tagoknak. Ő biztosítja a napi működés zavartalanságát és segíti a vezetőség munkáját.

• Csoportvezető | Vođa tima

A Csoportvezető kisebb egységek irányításáért felel. Koordinálja a végrehajtókat és a katonákat az akciók során, gondoskodik róla, hogy mindenki tudja a feladatát, és jelentéseket ad a Jobbkeznek vagy a Leadernek.

• Végrehajtó | Izvršilac

A Végrehajtók a konkrét akciókat hajtják végre, például küldetések, szállítások vagy RP-események során. Ők a frakció „kézzel fogható ereje”, és a csoportvezetők irányítása alatt dolgoznak.

• Katona | Vojnik

A Katonák az alapvető végrehajtói feladatokat látják el, segítik a végrehajtókat, és részt vesznek a kisebb akciókban. Feladatuk a frakció biztonságának és jelenlétének fenntartása a kijelölt területeken.

• Tag | Član

A Tagok a frakció alapjai. Ők még nem kaptak vezetői feladatokat, de részt vehetnek küldetésekben, gyakorolhatják a frakció működését, és bizonyíthatják, hogy érdemesek a magasabb rangokra. A Tagság ideje alatt tanulják a szabályokat, a frakció működését és a csapatmunkát.

Comanchero_gang_Turkish_police_raid-.jpg

Miért téged válasszunk?

Úgy gondolom hogy felelősségteljes és megbízható vagyok mindig próbálok aktív maradni a szerveren és RP-zni, már régóta RP-zek így van tapasztalatom a játék különböző helyzeteiben és tudom hogyan kell egy frakciót összetartani illetve jól irányítani. Szeretek csapatban dolgozni és segíteni másoknak, célom, hogy a frakció ne csak aktív legyen hanem összetartó és élvezetes legyen minden tag számára.

Miért téged NE válasszunk?

Előfordulhat hogy néha lassabban reagálok a frakció eseményeire ha éppen elfoglalt vagyok a való életben vagy más dolgokkal, Még mindig tanulok új helyzetekben és előfordulhat hogy nem mindig tudom rögtön a legjobb döntést hozni. Emellett néha túlzottan óvatos vagyok ami lassíthat bizonyos akciókat de mindig próbálok javítani és fejlődni.De nincs egy ember se aki tökéletes.

w460.jpg

Referenciák

Több frakcióban is voltam alleader így van tapasztalatom csapatvezetésben és feladatok szervezésében, mindig igyekszem jól RP-zni figyelek a szabályokra és próbálom a történetet élvezetessé tenni mindenki számára. Eddig több szerveren is játszottam ezért könnyen alkalmazkodom különböző helyzetekhez és stílusokhoz, szeretek együtt dolgozni másokkal és aktívan részt veszek a frakciók tevékenységeiben miközben igyekszem a csapat érdekeit szem előtt tartani.(Leader)

A HQ helye

Amiket kérünk a Frakcióhoz:

• 2 × G‑merci

• 1 × limuzin

• Hangár

• Mélygarázs interior

• HQ interior

Megjegyzés: A skineket elfogadás(ha mi leszünk) után fogjuk átküldeni,valamint bármi kérdés van nyiltan válaszolunk.
Megköszönnénk ha elfogadnátok hisz nagyon sok munkát fektettünk bele,a lap saját kezüleg lett elkészitve.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.