Gwyneth Winters Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Parzival

Újonc
2026. 02. 14.
10
1
LS karakter
Maya Krusova
LV Karakter
-
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Parzival, 22
Account ID-d?
>10328
Hány játszott perccel rendelkezel?
>4,281
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Parzivalnak szólitanak sok ismerőseim, visszahúzódóbb tipus vagyok ezért sem szoktam kiadni a valós nevem embereknek csak akikkel már egy jó ideje jó kapcsolatot ápolok. Lediplomált szorgos dolgozója vagyok a népnek, szabadidőm nagyobb részét a gép előtt töltöm vagy barátokkal eljárunk bulizni vagy csak beülni valahova inni. Alapjáraton jó humorral rendelkezem és nagyon türelmes vagyok emberekkel.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szerveren levő játékosok kérdéseinek megválaszolása, problémamegoldás amennyiben lehetséges, illetve Adminisztrátorok munkájának kisegitése adott esetekben.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Erős csapatszellemmel rendelkező személy akiben a segitőkézség természetes. Fontos hogy türelmes legyen frusztrált játékosokkal és a lehető legjobb tudása szerint kisegítse azokat akiknek kérdése szorul a játékmenetről, szerverről, vagy más információadásban.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Nagyon sokat játszok mostanában a szerveren és ennek az időnek a nagyobb részét szivesen forditanám kérdések/problémák megválaszolására, a közösséget szolgálva kisegiteni a csapatot.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Ügyfélszolgálati munkakörben dolgozom olyan ügyfelekkel, akiknek nagyon új vagy nem teljesen érthető az adott szakterület. Kellő tapasztalattal rendelkezem azon a téren illetve sok más GTA szerveren voltam hasonló pozicióban amik tovább tudják bizonyitani, hogy nem lennék egy rossz választás. Szeretek segiteni másokon és bonyolultabb problémáknál szivesen utánajárok mélyebben egy adott témában, hogy a lehető legjobban tudjak segiteni egy illetőnek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Változó, napi 3-4 óra minimum, hétvégén több is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza: Legfontosabb iratokat itt tudja megszerezni amik létfontosságúak a szerveren való fejlődéshez, vagy frakció vagy munka iránt.
- Autóiskolát és Autókereskedést egybe számitanám, mivel összefüggő a kettő helyszin ahhoz, hogy állandó járműhöz jusson "legálisan" egy kezdő játékos.
- Pláza: Több bolt is megtalálható itt ami fontos a karakter éppfenntartására (szomjúság & éhség), banki lehetőségek illetve szerszámok elérhetőek amik szükségesek egyes munkákhoz.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Enyhe lustaság, vulgáris kifejezések használata szóban, idegeskedés felesleges dolgokon adott szituációtól függően. Pozitivként kiemelném problémamegoldó kézségem, talpraesettség illetve képes vagyok csapatban hatékonyan dolgozni.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Egy szóbeli meghallgatás végett, keress engem vagy Dent.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.