Guillaume_Le_Sueur - @myro

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tokaska

Újonc
2025. 03. 17.
70
56
LS karakter
Gunnar Davenport
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Guilaume Le Seur
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Myro
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Felületes panaszkezelés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
132332 számű reportban kaptam tajékoztatást, hogy nem minden csomagtartózáshoz kell az RP. Illetve a Script RPzi ahogyan a faltörő kost is, erre megint csak volt egy PK-ja tamasnak ahol szintúgy az lett mondva, hogy nem szükséges. Mia Cortez nav leader adminsegéd? is azt mondta nem szükséges. https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/tayvion-calwell-quinton-lowe-csuhy.4293/#post-12689
Megjegyzés:

Ha az előbb emlitett forum panasz jogtalannak lett elbirálva akkorm ott sem történt különösebb RP a fegyverek kivételére.

Hellohello!
Mint ahogy a rád érkező panaszt tevő játékos is küldte, a szerverszabályzat tisztán, világosan leírja: "Járművekből való csomagtartozás engedélyezett. Megfelelő RP-vel kipakolhatóak a kocsik csomagtartója..."
Nálad ez a "megfelelő rp" annyi volt amennyit a szerver magától kiír, nálam nem ez. A videón tisztán látszik, hogy semmi /me nem volt azon kívül, amit a script maga kiír.
A szankciódat jogosnak tartom, várom a bíráló admin döntését.

Ahány adminisztárotrt kérdeztem idáig mindegyiktől más választ kaptam, kérdem én mint egyszerű player kire hallgassak hanem az adminisztrátori csapatra ?
Megint csak a faltörő kosos példát tudom felhozni amit tamas is emlitett. A script RPzi.
Esetleg tudnál egy példát mondani mit kellett volna máshogyan cselekednem ?

Megjöttem a bírálatommal!
Szerverszabályzat tisztán leírja hogy megfelelő RP-vel engedélyezett a csomagtartózás!
Értem én hogy faltörökosos példát tudod csak felhozni viszont arra nem igazán van szabályzati pont, jelen esetben a csomagtartózásra van, amihez szükséges a megfelelő RP. Nálad ez elmaradt a szankciódat jogosan kaptad.

A panasz jogtalan az admin nem hibázott!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.