Guillaume Le Sueur- Avery Bueno, Drake Reves [Rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tokaska

Újonc
2025. 03. 17.
70
56
LS karakter
Gunnar Davenport
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Guillaume Le Sueur
Panaszra tett személy InGame neve:
Avery Bueno,Drake Reeves
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Még az akció során egy lövés nem durrant el részemről, illetve senki sem láthatott engem fegyverrel, még is leakartak darálni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Szervusz én lennék Drake Reeves.

A járműveden tűzparancsos körözés volt, nem mellesleg egy benzinkút rablás mellett voltál.
Ha szükséges küldök logot, csak a jármű rendszámát írd le.
Nem lőttem volna ha nem lett volna TP-s elhiheted.

[2025-07-06 13:08:03] [Output] : [DawnMTA - Traffipax]: A rendszer egy járművet (BMW M5 G90 (AB-EJ-88)) érzékelt, melynek tulajdonosa körözött.
[2025-07-06 13:08:03] [Output] : [DawnMTA - Traffipax]: Zóna: Idlewood
[2025-07-06 13:08:03] [Output] : [DawnMTA - Traffipax]: Indok: BR,IFB,ITB,GYKH,TP aktív[NNI,20033,07.04]

AB-EJ-88 Elfelejtették levenni a körözést később beszéltem egy NNI-ssel, biraló admin részére küldök logot amennyiben szükséges.
Amig nem lövök rád, csinálok fenyegető mozdulatot miért kezdtek el lőni ? Mi sem lőhetünk jelöletlen kocsira, hiába köröz a helyszinen.

Szia! Balázs leírta fentebb , ugyan ezt nem fogom megtenni. TP volt a kocsidon,ezért lőttünk rád, a kútrablás meg már csak tetőzte. Az,hogy miután meghaltál nem vették le,arról sajnos mi nem tudhatunk.

Pedig a rendvédelmnek kéne jobban kezelni a körözés levételt, nem csak nálam áll fent ez a probléma.

Nem tehetnek Drake-ék arról, hogy nem lett leszedve a körözés, emiatt őket nem fogom szankcionálni. Tűzparancsos autóra lőttek. Félreértések végett az egyik autódra igényelhetsz egy admintól fixet.

A panaszt következmény nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.