Guilaume Le Sueur - Justin Norton (Dami)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tokaska

Újonc
2025. 03. 17.
70
56
LS karakter
Gunnar Davenport
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Guilaume Le Sueur/B]
Panaszra tett személy InGame neve:
Justin Norton
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Törött lábbal való gugolás.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Válaszod

Cső, a panaszkönyvet én fogom bírálni, az érintettnek van 24órája válaszolni!
illetve egy kérdés, aznap nyítottál erről reportot? mert rémlik valami ezzel az üggyel kapcsolatban, ahol figyelmeztetve lett Justin_Norton ez miatt, buggkihasználásnak minősül amit csinált, viszont szóltak neki hogy nem kéne. Erre várom a válaszodat.
Egyébként a válasz igen.
Mire jó az hogy 3nappal azután nyitsz újra egy panaszkönyvet, egy olyan emberre, aki figyelmeztetve lett az miatt amit csinált?

Utoljára szerkesztve:
Igy van, szeretném megkérdezni hogy ki adta neki a figyelmeztetést, mivel nem tudtam vissza pörgetni sajnos. Mások emiatt 1 hónapot kapnak.
Edit: Amennyiben megvan a biráló admin aki figyelmeztette szeretném a nevét kérni mivel a panaszt akkor módisitanám is.

Tudtommal ghost adta a figyelmeztetést, illetve az egyik fejlesztő mondta hogy erre nem kell egyből ban-t adni, hanem figyelmeztetés elsősorban, illetve az admindöntése hogy ad e szankciót, vagy sem. De az hogy 3nappal utána nyitsz egy PK-t ami már le volt rendezve a szerveren, nem túl korrekt.

• Kedvelés
Reactions: tokaska
Akkor nem volt időm panaszt nyitni, itt nem azzal van a problémám, hogy ő nem kapott hanem az, hogy mások emiatt igen, vagy ezt nem mindenkinek szabad ?

Bizonyos esetekben nem kell szankciót adni az adott személynek, ha normális keretek között letudják beszélni egymás között. Az admin beszélt Justin_Nortonnal az esetről, és ő mondta hogy több ilyen nem fog előfordulni. Illetve továbbra is az admin döntése az hogy kinek oszt szankciót, illetve kinek nem. Fejlesztői utasításokra lett figyelmeztetve Justin_Norton, nem kell erre egyből ban-t adni. Az hogy más esetekben hogy járnak el az adminok, azt már csak ők tudják.

Jaa értem, csak mert más egy tiktok videó miatt kapott 2 hetet. Neki is elég lett volna szólni.

Arról én nem tudok nyilatkozni, nekik valószínűleg nem az első eset volt, ezért kaptak szankciót érte. Szeretnél továbbra is ezzel a panaszkönyvvel élni? mivel a szerveren már le lett rendezve egy admin által, ahol a fél aki szabályt sértett, megkapta az érte járó figyelmeztetést, a közeljövőben viszont ha elköveti újra ezt, szankciót kap érte.

A felsőbb utasítást kiadó személy nevét esetlegesen eltudod küldeni, mivel a panaszom továbbra is él. Nem egy nem kettő ilyen esetet láttam ahol kérdés nélkül repült a két hét.

csabbaur Fejlesztő írta ghost Adminisztrátornak ezt hogy először figyelmeztetni kell, és utána ha nem ért belőle, akkor jailt osztani.

• Kedvelés
Reactions: Castle
Cső! Én intéztem a reportodat... Dami már kifejtette, hogy mi a helyzet, felsőbb utasításra nem oszottam/osztottunk erre szankciót, ugyanakkor Justin Norton a figyelmeztetését megkapta, azóta pedig legjobb tudomásom szerint nem érkezett rá panasz ezzel kapcsolatban.

[2025-07-19 18:48:51] [Output] : Justin Norton: (( Cső ))
[2025-07-19 18:48:51] [Output] : Admin 1 Ghost: (( Cső! ))
[2025-07-19 18:49:04] [Output] : Admin 1 Ghost: (( KLIPPED ITT EL LETT KÜLDVE, átírtam most, hogy ne jelenjen meg a videó ))
[2025-07-19 18:49:24] [Output] : Admin 1 Ghost: (( Tisztelettel kérlek, hogy ezt a jövőben mellőzzük, bug kihasználásnak minősül. ))
[2025-07-19 18:49:33] [Output] : Justin Norton: (( Teljes mértékben jogos. ))
[2025-07-19 18:49:38] [Output] : Justin Norton: (( Elnézést. ))
[2025-07-19 18:49:56] [Output] : Justin Norton: (( Köszöntem szépen. ))
[2025-07-19 18:49:59] [Output] : Admin 1 Ghost: (( Minden jót, jó játékot! ))
[2025-07-19 18:50:02] [Output] : Justin Norton: (( És kerülni fogom. ))
[2025-07-19 18:50:03] [Output] : *** Justin Norton felkapcsolta egy Audi RS6 Avant C7 lámpáját.
[2025-07-19 18:50:06] [Output] : Admin 1 Ghost: (( Csőő! ))

Értelmetlennek tartom a panaszkönyvedet, mivel veled is közöltem pontosan ugyanezt, amit a bíráló admin most leírt ide neked.

Rendes tőled, hogy ezt így beküldted, akkor kérhetném erre hivatkozva, hogy pár ucpbol semmisé tegyék az ugyan ilyen esetből származó szankciót ? Mivel figyelmeztetés akkor nem történt.

• Haha
Reactions: Den
Az hogy más esetekben hogy dönt az adott Adminisztrátor, azzal én nem tudok mit csinálni, tegyetek arra a személyre panaszt aki kitiltotta a spanjaid hasonló esetek miatt, de kétlem hogy le lesz véve, ideiglenes ban-ra nem adunk unbant, illetve lejárt ban-ra se fognak olyan ban-t adni hogy az előző ban semmis(saját véleményem szerint) Van még további kérdésed vagy zárható a panaszkönyv? Mivel a szerveren már tettél az említett személyre panaszt, illetve el is lett bírálva, ha az admin döntésével nem értettél egyet, akkor ott kellett volna jelezned, és nem három nappal utána nyitsz egy ilyen bosszú PK-t a játékosra újra.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Castle és @ghost
Rendben köszönöm a korrekt tájékoztatást, zárható a panasz mivel sajnos nem értem mi alapján kap valaki mentességet ugyan azon szankciók alól amiért más egyértelműen azt kapott.
Szép napot.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.