Greg pk

• Thread starter Thread starter huey
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 167
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

huey

maganyos.oroszlan
2024. 08. 23.
102
148
18
LS karakter
javier.bienvenida
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Bubba Basher
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Greg
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Érme két oldalának elhanyagolása
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/KurBbkrC [az egész "ügyről" a log]
Megjegyzés:

Hello, volt egy köteg ahol a srácok rám lőttek, kiszálltam lőni, és ahogy kiszálltam a verdából egyből be is zártam azt, úgy hogy az ajtó nyitva volt. Ők oda jöttek utána, folyamatosan adminnal fenyegettek, mivel én nem nyitottam ki az autót úgy hogy az egyik srác beleült, megmondtam nekik, hogy mivel maghaltam már nem vagyok az RP része, így nem áll szándékomban kinyitni. Ahogy kiért több egység, az egyik srácot animba lőtték a másik pedig bent volt az autóban. Egyik PD-s RP-vel betörte az autó abalkát és kinyitotta az ajtót, így már kinyitottam az autót, a srácot kiszedték, bilincsbe verték majd elmentem másik akcióra. Amint a másik akciónak vége volt, és visszamentem PD-re és leléptem a szeverről, és most értesítettek hogy kaptam egy OOC stílus jailt. Tény hogy volt egy stílusom, viszont mivel nem voltam fent a szerveren így nemtudtam megvédeni magamat az ügyel kapcsolatosan, így érme két oldalát teljes mértékben elhanyagolta Greg.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: balimexx és Vajdaa
Szia. Ez nem tudom melyik ügy de nem emiatt kaptad. Ez az indokolatlan menekülésnél történt amikor a do-ra azt írtad, hogy "apádba állsz" majd le OOC-ztad. Az indokolatlan menekülésért a szankciót osztottam, csak mire elküldte a srác a képet már nem voltál fent. A bíráló adminnak majd küldöm a képet. Várom a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: Leroy
Szia. Ez nem tudom melyik ügy de nem emiatt kaptad. Ez az indokolatlan menekülésnél történt amikor a do-ra azt írtad, hogy "apádba állsz" majd le OOC-ztad. Az indokolatlan menekülésért a szankciót osztottam, csak mire elküldte a srác a képet már nem voltál fent. A bíráló adminnak majd küldöm a képet. Várom a bírálatot.
tehát ic írtam és le oocztam mert véletlen le entereztem. attól függetlenül nem változtat a dolgon hogy nem hallgattad meg az én felemet.

Cső! Én bírálom a PK-t. Fejtsétek nyugodtan az álláspontjaitokat.

• Kedvelés
Reactions: huey
Cső! Én bírálom a PK-t. Fejtsétek nyugodtan az álláspontjaitokat.
Mint ahogy látod is, rossz sztorit hoztam az egészhez, mivel azthittem hogy egy teljesen más ügy miatt kaptam a jailt. Hogyha kaptam volna egy PK-t vagy normálisan levezette volna Greg az ügyet akkor nem lenne ilyesmi felé probléma. Várom a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
A sztori az volt, hogy volt egy autós üldözés aminek a végén kiderült, hogy indokolatlanul menekült. Mielőtt admint hívtak akkor volt az ami miatt kapta az adminjailt. A menekülő megkapta a szankciót az indokolatlan menekülésért, majd szólt, hogy egyébként volt egy ilyen az admin ügy előtt. A srác amíg töltötte fel a képet és küldte el nekem ráspeceltem Bubbára, azonban mivel éppen RP-ben volt nem akartam kiszedni belőle. A képet megkaptam viszont addigra Bubba lelépett. Az igaz, hogy végül Bubba nem lett megkérdezve a az ügyről, azonban szerintem egyértelmű. Véletlen nem lehet leírni, majd OOC jellel semmissé tenni. A képet csatolom, várom a bírálatot.

A sztori az volt, hogy volt egy autós üldözés aminek a végén kiderült, hogy indokolatlanul menekült. Mielőtt admint hívtak akkor volt az ami miatt kapta az adminjailt. A menekülő megkapta a szankciót az indokolatlan menekülésért, majd szólt, hogy egyébként volt egy ilyen az admin ügy előtt. A srác amíg töltötte fel a képet és küldte el nekem ráspeceltem Bubbára, azonban mivel éppen RP-ben volt nem akartam kiszedni belőle. A képet megkaptam viszont addigra Bubba lelépett. Az igaz, hogy végül Bubba nem lett megkérdezve a az ügyről, azonban szerintem egyértelmű. Véletlen nem lehet leírni, majd OOC jellel semmissé tenni. A képet csatolom, várom a bírálatot.
Teljesen mindegy, ilyenkor ír egy PK-t és ott biralod, jelen esetben nem tudtam kifejtett a véleményemet és nem hallgattad meg az én felemet az ügyről hogy mégis miért irhattam ezt be. Várom a bírálatot.

Csá újra!

A szankciót jogosan kaptad, nem írogatsz ilyet és társait senkinek, semmilyen formában... Abban viszont igazad van, hogy a véleményed ez ügyben nem lett kikérve, nem tudtál védekezni... Bár ez ellen nem tudom hogyan tudtál volna, de ettől függetlenül minden esetedben érvényesülnie kell "az érme két oldala" elvnek.

A panasz részben jogos, Greg keress fel még ma!

• Kedvelés
Reactions: huey és Greg.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.