Grace Anita ORFK jelentkezés

• Thread starter Thread starter 5xgg
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 69

5xgg

Újonc
2025. 07. 15.
1
0
LS karakter
Grace Anita
OOC Információk
1. Discord neved: ggfasz_
2. Hogyan szólíthatunk? gg
3. Hány éves vagy? 15
4. Játtszott perceid száma? 1685
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Hunor vagyok 15 éves. Békés vármegyében élek jelen állás szerint.
Hobby szinten szoktam focizni illetve bicózni a barátaimmal is. Szerintem a korosztályomhoz képest elég jól tudok helyesen írni, illetve nagyon gyorsan tanulok amit sok helyen elszoktam hangoztatni, nagyon aktív is vagyok az rp világában. Lassan 4-5 éve rpzek.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság: P: segítőkész, megbízható, Dolgos N: Türelmetlen, kritikus vagyok, naív
Személyes információk
Általános adatok

1. Teljes neve: Grace Anita
2. Születési helye, ideje: 2000.07.09 Los Santos.
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem
4. Büntetett előéletű? Nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretném hogy két hónap múlva már önálló járőrként teljesíthetek szolgálatot.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Miután megállítom az illetőt, először félreállítom egy biztonságos helyre, hogy ne akadályozza a forgalmat, és ne kerüljön veszélybe senki. Ezután rádión jelzem a központnak, hogy megkezdtem az igazoltatást, így ők is pontosan tudják, mi történik. Amikor odalépek, bemutatkozom névvel és beosztással, majd elmondom, hogy miért állítottam meg, vagy hogy csak egy rutinellenőrzésről van szó.
Ezután kérem tőle az iratait: a személyi igazolványt, a jogosítványt és a forgalmit. Miután átadja, átnézem őket, és közben a rendszerben is leellenőrzöm, hogy minden rendben van-e. Figyelek rá, hogy érvényesek legyenek a dokumentumok, ne legyen lejárt engedély, és nincs-e valami kiemelt ok, ami miatt további intézkedésre lenne szükség.
Ha mindent rendben találok, visszaadom az okmányokat, és megköszönöm az együttműködést. Közlöm, hogy folytathatja az útját, majd újra rádión jelzem a központnak, hogy az igazoltatás befejeződött.

8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy olyan hivatalos szerv, ami azért van, hogy biztonságban érezzük magunkat, és ne uralkodjon káosz a mindennapokban. Ők figyelnek arra, hogy a szabályokat betartsák az emberek, és rendben menjenek a dolgok.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes az, akinek közvetlenül jelentenem kell szolgálat közben – ő az, aki a napi teendőket kiosztja, és irányítja a munkámat. A feljebb való ezzel szemben egy magasabb beosztású vezető, aki lehet, hogy nem foglalkozik velem személyesen, de komolyabb döntéseket hoz a háttérben, például szervezeti vagy stratégiai ügyekben.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha az illető múltja súlyosbító tényezőként számít, akkor ennek megfelelően magasabb bírságot szabok ki. Ha viszont a korábbi előélet nem releváns az adott szabálysértés szempontjából, akkor a bírságot kizárólag a jelenlegi jogsértés alapján állapítom meg.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Grace Anitának hívnak. 25 éves, fiatalos, sportos nőszemély vagyok. Nemrég utaztam vissza az országba a rokonság meglátogatásából.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádiózom hogy tűzet nyitottak és a legjobb tudásom szerint megpróbálom likvidálni a személyeket
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kérdőre vonom majd megbilincselem és előállítom.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz privátban egy discord linket és az utasításokat))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Ezredes