Gonzalo Virexan----->Mano

• Thread starter Thread starter Spel8
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 139
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Spel8

Újonc
2025. 06. 01.
64
27
LS karakter
Gonzalo Mendoza
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Gonzalo Virexan

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Mano

Panasz oka, leírása, kifejtése:
volt egy maddog akcio amit lehozott a rendvédlem futottam ki a maddog interiorbol majd le lettem sokkolva le afkoltam közben meglettem bilincselve elengedttek semilyen sokkolo effect nem volt nálam amikor vissza taboltam és elfutottam ki a kocsimhoz nem tudtam hogy a fejem felett van a sokkolo ikon mivel nincsen bekapcsolva hogy lássam a saját nevemet ezután elmentem sf-be akciora majd mano odagetelt magához megmutatta a clippet és leirta hogy 60perc nonrp jailt fogok kapni nem értek egyett a birálattal hiszen nálam semmilyen effect nem volt a képernyőn és nem láttam hogy a fejem felett van a sokkolo ikon mer nincsen bekapcsolva hogy lássam a saját nevemet

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Várom a biráló admin válaszát

• Haha
Reactions: cashapp addict
Szép estét!
Először is leszögezném, hogy semmi információt nem kaptam arról, hogy te AFK-oltál volna. Ahogy az a videón látszik, amint lekerült rólad a bilincs, te egyből elkezdtél futni. Nem hiszem, hogyha egyből elkezdesz futni ne láttad volna az előzményt, ha mégis ez történt volna, gondolhattad volna, hogy volt indoka annak, hogy téged bilincsbe vágott a társad.

Szép estét!
Először is leszögezném, hogy semmi információt nem kaptam arról, hogy te AFK-oltál volna. Ahogy az a videón látszik, amint lekerült rólad a bilincs, te egyből elkezdtél futni. Nem hiszem, hogyha egyből elkezdesz futni ne láttad volna az előzményt, ha mégis ez történt volna, gondolhattad volna, hogy volt indoka annak, hogy téged bilincsbe vágott a társad.
Szia ott a videon is hogy afk bol jovok vissza honnan tudhattam volna hogy levoltam sokkolva éppen?

A videóból nem kivehető, hogy meddig voltál le AFK-olva, de mint utána látszik, az autóban is le AFK-oltál egy-egy másodpercre. A bilincselés hangját hallottad és egyből visszajöttél. Nem hiszem, hogy akkor nem hallottad vona a sokkolás hangját, ami ennél többszörösen hangosabb effect. Tartom magam ahhoz emellett, hogy az ügy alatt OOC chaten nem lett felhozva az AFK, ami a klippen 1 másodpercig sem látszik így elkerülhette a figyelmemet. Ha ott szóltál volna, akkor lehet figyelembe lett volna véve az egész AFK szituáció.

• Kedvelés
Reactions: Spel8 és Hoobu
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és hamarosan érkezem a válasszal !

• Kedvelés
Reactions: Cole és Spel8
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Végig nézve a videót, igazából csak feltételezni tudom, hogy mi is történhetett itt pontosan.
Eleve nem is értem, hogy egy rendvédelmi tag miért sokkol le egy másik rendvédelmi tagot, sajnos az a videóban nem látszik, hogy ki sokkolt le téged, de abszolút nonszensz, a bilincset pedig feltételezem azért rakták rád, mert afk voltál és ki akart vinni magával, hogy ne ott afkolj.

Nyilván, ha ki van kapcsolva a saját neved, akkor csak az efektekből tudsz tájékozódni, mivel te afkoltál, így nem láthattad a sokkoló effektjét amit aztán a bilincselés szakított meg. Nem gondolnám, hogy ebben az egészben te hibáztál volna, hiszen rendvédelmi személyként, nem nagyon számít rá az ember, hogy le lesz sokkolva.
Úgy gondolom, hogy az követett el nonrp-t, aki téged lesokkolt, viszont erről nem kaptam bizonyítékot.

A panszod jogos, az admin szóbeli megrovásban részesítem és felhívom a figyelmét arra, hogy a jövőben körültekintőbben vizsgálja meg a hozzá érkező szabálysértéseket.

• Imádom
Reactions: Spel8
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.