- 2024. 08. 12.
- 3
- 0
- LS karakter
- Giuseppe Russo
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: mizsevizz2. Hogyan szólíthatunk? Bence3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 83755. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Bence vagyok 16 éves Bács-kiskun megyében élek. Hobbim az MTA és a fivem szerverek kipróbálása, szervezetekbe bejutása. Eléggé jó az rp tudásoom így 2 éve, mióta nyomom az rp-ket.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Negatív: -Lustaság, -Türelmetlenség, -Aggodalom. Pozitív: Megbízható, -Kitartó, -Őszinte.Általános adatok
1. Teljes neve: Giuseppe Ruso2. Születési helye, ideje: 1996.04.04 Texas3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Remélhetőleg nagyobb rangban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bemutatkozás, elmondom a közlendőmet, jelen esetben igazoltatás8. Mi maga a rendőrség? Rendvédelmi szervezet9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, akinek közvetlenül dolgozol, míg a feljebb való a hierarchiában magasabban álló vezető, aki a közvetlen felettesed felett van.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? jogszabály, előélet, visszaesés, cselekmény körülményei11. Meséljen magáról pár mondatban. Gyerekkorom óta arról álmodom, hogy a rendőrség kötelékébe lépjek, és az igazságért szolgáljak. Az évek során keményen edzettem, tanultam, és minden erőmmel azon voltam, hogy megfeleljek a felvételi követelményeknek. Somra ez nem egyszerű munka lenne, hanem küldetés: embereket védeni és a közösség biztonságáért dolgozni. Most érzem úgy, hogy jelentkezzek, és eljött az idő, hogy készen állok.
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? TP (tűzparancs), többi egység riasztása2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha esetlegesen nem tudja, hogy került oda? Intézkedés alá vonom a személyt, ha esetlegesen ellenáll hívok erősítést