Giovanni Alessandro-tifpix

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Karesz01

Újonc
2026. 03. 08.
7
5
LS karakter
Giovanni Deluca
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Giovanni Deluca
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
tifpix
Panasz oka, leírása, kifejtése:
csao kaptam 60p PG-t egy olyan dologért ami szerintem nem volt korekt. 3-4 napja próbál a rendvédelem el kapni kevesebb sikerrel. délinél animba estem ütközés miatt nem volt rp-m senkivel se rendvédelemmel senkivel ezért vettem a bátorságot és fel kártyáztam magam kártyázás közben 2-3mp telhetett el ott teremt egy rendvédelmis aki afk-ban volt de a másik monitorján ő látta, hogy én ütköztem. fegyvert fogott rám én tovább mentem aztán vissza tolattam mert tudtam Au lesz belőle. Ezért kaptam pg-t de videóba csatolom majd.Időm nem lett volna el menekülni az anim miatt.Szóval a kártyázás és az közt amíg ő oda szaladt hozzám 2mp telt el. Úgy gondolom elfogult volt az Admin ebben az ügyben.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/grand-theft-...uVXfIgg71mebCm?invite=cr-MSxyamIsNTc2MzExNzgy
Megjegyzés:

jogtalan Admin Jailt kaptam.

Sziasztok. Úgy gondolom nem voltam elfogult az adminügy során, a videón látszik hogy PG történt, ő azután fogta rád a fegyvert hogy te kártyáztad volna magad. 2x mentél vissza, szembe állt veled és fogta rád a fegyvert, illetve elmondtam azt is hogy amig nincs ott admin addig az RP megy. Csatolok egy videót ahol vissza mentél kétszer is. Várom a biráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: norby és Miruus1
igen mint említettem azért tolattam vissza mert tudtam hogy Admin ügy lesz belőle ennyi. irtam is neki occ nem válaszolt nem tudok mit tenni igazábol az rp ott meg szakadt az én véleményem szerint amikor be kártyáztam magam és ő az közben futott rám úgy, hogy afk-volt és a másik monitorján jelzett neki állítólag az mdc :) még azt hozzá tenném jelvény fent sincs stb stb :)

@tifpix küldd el kérlek a teljes logot az adminügyről, illetve a reportnak a számát.

A panasztevőtől kérdezném, hogy van az ütközés előtti pillanatról felvétel?
Értem én, hogy nem voltál RP-ben, de voltak körülötted játékosok, a kártya miért lett egyből felhasználva?

Nincsen videó az ütközésről. De ha jól tudom nem ütközik szabáj sértésbe az ha valaki kártyázik rp-n kívül. Nekem nem kell várjak animba 1 percet, hogy el nyomhassam tudomásom szerint. De meg válaszolva a kérdésed azért mert nem nem sok mentős van meg amúgy sem szoktak nagyon segíteni a playerek. Elég durva az, hogy lassan meg nagyobb hibás vagyok, ez a taktika egyébként? 20/1 ügyből hibás az admin a többi el van sikálva. Csao

Egy bíráló adminnak kötelessége a legjobban utána járni a panasznak, hogy megértse mi miért történt, senki nem mondta hogy szabályt sértettél. Szimpla kérdések voltak feltéve.
Elég durva az, hogy lassan meg nagyobb hibás vagyok, ez a taktika egyébként? 20/1 ügyből hibás az admin a többi el van sikálva. Csao

Sajnálom hogy így gondolod, a panaszkönyv részleg azért lett létrehozva nektek játékosoknak, hogy mi vezetők felül tudjuk vizsgálni az adminok döntéseit abban az esetben, ha nem értetek ti vele egyet. Hidd el, hogy nekünk sem érdekünk az, hogy egy problémás admint bent tartsunk a csapatban, nem értem hogy honnan jön ez a feltételezés.

nem tudok mit tenni igazábol az rp ott meg szakadt az én véleményem szerint amikor be kártyáztam magam
Egyébként pont ez a hozzáállás miatt tettem fel a kártyázós kérdésemet.

Animba estél, felkártyáztad magad - ami így ebben az esetben elég kétes, ezért érdemes várni az animba kerülés után minimum 2-3 percet - de akkor már ott volt a kommandós, aki fegyvert tartott rád. Az autód elindítottad, majd elhajtottál ami PG-nek minősül.

A reportot és az adminügy logjait átolvastam, abban hibát nem találtam így a panaszod jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Csuhy és tifpix
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.