- 2025. 03. 20.
- 898
- 1,163
- LS karakter
- Gino Capelli
- LV Karakter
- Jubair Sahimi
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 242. Mesélj magadról pár mondatban. Szia! Marcinak hívnak, 24 éves vagyok, és ácsként dolgozom. Mindig is szerettem a két kezem munkáját látni, ezért választottam ezt a szakmát. Szeretek precízen és igényesen dolgozni, legyen szó tetőszerkezetekről, faszerkezetekről vagy bármilyen építési projektről.A munkámon kívül szeretek a szabadban lenni, kirándulni, és szívesen foglalkozom különböző kreatív, barkácsolós projektekkel is. Fontos számomra a fejlődés és az új kihívások, mert hiszem, hogy mindig van hova továbblépni.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Rengeteg rendvédelmi múltam van nagyobb szervereken, mint például SeeMTA és StayMTA. Ezeken a szervereken már bizonyítottam, hogy gyorsan reagálok, csapatban hatékonyan dolgozom, és tudom, hogyan kell kezelni a kritikus helyzeteket. A korábbi tapasztalataim során megtanultam, hogyan kell hidegvérrel, profin és gyorsan megoldani a szituációkat. Tudom, hogy a terrorelhárítás csapatmunka. Mindig figyelek a társaimra, jól kezelem a kommunikációt, és összehangoltan dolgozom a többiekkel a siker érdekében. Nyitott vagyok az új kihívásokra, mindig igyekszem fejleszteni a képességeimet, legyen szó taktikai döntéshozatalról, kommunikációról vagy helyzetfelismerésről.
4. Mióta játszol a szerveren? Kb nyitáskor regisztráltam de nem játszottam mta-val egész idáig.4.1 Játszott perceid száma: 824.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? napi 2 óra fixen, de lehet több is.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Személy szerint jobban vonz a legális lét mint az illegális, és a legtöbb szerveren mindig tekes voltam.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) -7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Legkomolyabb embert akit betudnak vetni egy behatolásnál vagy egy nagyobb kivitelű szituációban.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK legfontosabb célja, hogy megakadályozza a terrorista fenyegetéseket, valamint szükség esetén hatékonyan és gyorsan felszámolja az ilyen jellegű támadásokat.A TEK nemcsak terrorizmussal foglalkozik, hanem olyan bűnözők elfogásában is részt vesz, akik különösen veszélyesek, felfegyverkezve bujkálnak, vagy jelentős fenyegetést jelentenek a társadalomra.
Általános adatok
1. Teljes neve: Gino Capelli2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 1997.06.18.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Willowfield 15/C11. Telefonszáma: +38-76-315-5585Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Milanói Áltálános Iskola
- Milánói Műszaki Szakközépiskola
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
építőipari technikusi végzettséggel
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol,Olasz,Német
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: San Fierro 2025.03.20
Gino Capelli
Gino Capelli
.png)