Elfogadva Ghost-Súlyos OOC szidás (olvasd végig kérlek)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tesoez7

Újonc
2025. 08. 08.
22
10
LS karakter
Aria_Ortega
dawn.png

Neved:
< Nikolaj Alexandrov >

Kitiltás időpontja:
<
2025.11.13 19:04 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ghost >

A kitiltás indoka:
<
Súlyos OOC szidás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szia/Sziasztok Bárki aki Nézi Igazábol Tudom Hogy Ghost Azóta leadta az Adminját És Úgy gondolom Elég Sok idő telt el a Bannom Óta És Játszanék Már El is mondom mi történt Az Történt Hogy Volt Akkor Még BRATVA Zsoltika Vezette Alleaderben volt Dimitrij Ponticello Azaz Levi Egy Nap Elmentünk Egész fk Majdnem Airsoftozni És oda tpzett hozzánk Sok Sok nagyobb Admin És mondták Zsoltikának Menjen Fel Adminváróba Zsolti Felment és Utána Szembesültünk A Dolgokkal Hogy Az Alleader Levi Bevamzerolta Az egész Fkt Neki Ebből az volt az előnye hogy megkaphatta a Leadert De utána Megkapta Csabi A Szintén Másik alleader A fraki Leaderséget Zsoltit Kibannolták Többieket Beleértve engem is kb egy 30embert Fk jumpoltattak Az adminok És igazábol Kicsit begőzöltem Hogy Zsolti Fizetett És armand az Fkért mégis A Vamzer Alleader kapta meg Mivel bevamzerolt Mindenkit És Miután Kitettek Fk Mindenkit Irtam Egy Sor Üzenetet levinek Amivel kifejeztem nemtetszésemet A Vamzerolása Iránt Sajnálom ami történt Képet is tudok csatolni Bizonyitékként Hogy ez megtörtént Nem Próbálok Kibújni Alóla Ub fejében Elfogadom A Jailt is mindenképp! >
]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.