Ghost - Matteo Black

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 26.
24
3
LS karakter
Matteo Black
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Matteo Black

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Basileios Theophilus tett rám PK-t PG, NONRP gyanujával, úgy kezdődött hogy lövöldözés volt ő oda ért és elütött ez után fel állt a karakterem és utánna lőttem(mi elött elütött kezembe vol már a fegyver) de közbe de szinte ebbe a pillanatba lelőttek, Csuhy úgy döntött hogy 180 perces jail ad nekem Súlyos PG-ért(PK). Nem értem ez mellett ezt a súlyos szankcionálást, nekem egyébként szinte tiszta az UCP-m

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Előri is köszönöm az erre rá szánt időt!

Szia! Az ügyet nem én intéztem, kérlek ennek megfelelően módosítsd a panaszod !
Köszönöm

Cső! Elsősorban módosítottam a téma nevét, mivel én osztottam neked a jailt, szegény Csuhynak ehhez semmi köze.

Másodsorban pedig szeretném hangsúlyozni azt amit már háromszor elmondtam neked, a PK alatt is egyébként... Az, hogy te egy gázolás után felállsz és tűzharcba szállsz 4 felfegyverzett rendőr ellen, semmiképp nem állja meg a helyét. Ez teljesen irreális, ezért kaptál jailt.

• Kedvelés
Reactions: Csuhy
Cső! Elsősorban módosítottam a téma nevét, mivel én osztottam neked a jailt, szegény Csuhynak ehhez semmi köze.

Másodsorban pedig szeretném hangsúlyozni azt amit már háromszor elmondtam neked, a PK alatt is egyébként... Az, hogy te egy gázolás után felállsz és tűzharcba szállsz 4 felfegyverzett rendőr ellen, semmiképp nem állja meg a helyét. Ez teljesen irreális, ezért kaptál jailt.
Bocsi elírtam, nem figyeltem oda! de én ott nem birok semmit csinálni, ott automatikusan feláll a karakterem. Most akkor te bírálod az ügyet?

Bocsi elírtam, nem figyeltem oda! de én ott nem birok semmit csinálni, ott automatikusan feláll a karakterem. Most akkor te bírálod az ügyet?
Én nem bírálok semmit, rám jött a panasz... Én adtam neked a jailt, nem Csuhy... Majd FA/SA bírálja.

Az oké, hogy automatikusan feláll a karaktered, de nem kezdd el futkározni meg lövöldözni egyből a gázolás után, nem érted a lényegét a mondandómnak.

Én nem bírálok semmit, rám jött a panasz... Én adtam neked a jailt, nem Csuhy... Majd FA/SA bírálja.

Az oké, hogy automatikusan feláll a karaktered, de nem kezdd el futkározni meg lövöldözni egyből a gázolás után, nem érted a lényegét a mondandómnak.
De amúgy ezt irl is meg lehetne csinálni. A futkározás az elég nagy túlzás

Hello a panaszt én fogom bírálni, fejtse ki mindenki holnapig a mondandóját!

De amúgy ezt irl is meg lehetne csinálni. A futkározás az elég nagy túlzás
55 km/h-val ha téged elgázolnak IRL több, mint valószínű, hogy nem 1 csontod törik össze meg vissza... Ahhoz képest te elfutottál pár métert és még lövöldözésbe is keveredtél a NÉGYSZERES TÚLERŐVEl szemben.

Továbbiakban nincs több mondanivalóm, várom a bírálatot.

Sziasztok meg is jöttem a bírálattal!
A videó magába foglal mindent de elmagyarázom. Egyáltalán nem reális cselekvés az a részedről hogy te egy elütés után felállsz jössz mész és lövöldözöl négy nagykaliberes ellen. Kétlem azt hogy a való életben is megtudnád ezt tenni, nincs ebben a felvetésben logika!

A videót megnézve megállja a helyét a PG szankció, az előéletedre tekintve ami nem olyan hű de csúnya. Kicsit túlzás az a 180 perc!

Tehát Ghost megkérlek arra hogy a jövőben mérlegelj a szankció osztásokkal kapcsolatban, vedd figyelembe az UCP előéletét az adott játékosnak!
A panaszod jogtalan, de egyel feljebb kifejtettem a "problémát" amire figyelni fog az adminisztrátor!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.