Geroxx-ra panaszkönyv

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

iamvargat

Újonc
2026. 03. 09.
8
2
LS karakter
Youssef El Amrani
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Youssef El Amrani
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Geroxx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tömören annyi volt, hogy szerelőnél oda mentem egy csaj brigádhoz rp-zni, majd balhéba torkollott ami szerintem teljesen IC ügy, ezután animba írtam IC egy teljesen a karakterem szerinti dolgot. Ezután pg gyanúval(teljesen nem értem) kilett hívva az adott admin. Hosszas tárgyalás megbeszélés után arra jutottunk, hogy én ooc minősítettem valakit, de nem tudom mi számít minősítésnek.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
(az utolsó mondatra gondoltak minősítésnek)
Megjegyzés:

Szerintem ebbe nem történt ooc minősítés, de viszont akkor ha már itt vagyunk akkor az ooc stílusról is beszélhetnénk (Animba nem ugatsz vissza). Nem tértem ki arra, hogy én megnevezzek bárkit is, hogy engedd el mert nem megy neked ez az rp-zés. Semmi rossz szándék nem volt ebbe a pk-ba csak leírtam a gondolatom. Köszönöm!

Szia! Véleményem szerint azért kaptad a jail-t, mert történt egy OOC minősítés történt. Azzal a kijelentéssel, hogy „nem megy ez mindenkinek”, gyakorlatilag egy másik játékost minősítettél OOC chaten. Az ilyen jellegű megjegyzések a szabályok szerint nem megengedettek, mivel a játékosokra irányulnak, nem pedig a IC közötti szerepjáték részét képezik. Várom a bíráló admin válaszát.

Ilyenkor kérdezem én, ugyanazt mint tegnap. Megneveztem én bárkit is, hogy márpedig neked nem megy és engedje el?
Még egyszer azt mondom, hogy én nem minősítettem senkit.
Válaszodat köszönöm szépen! Amit én gondoltam azt leírtam.
További szép napot!

Nem kimondottan a minősítés kategóriába sorolnám hanem inkább az OOC stílus közelébe de az hogy pár sorral fentebb "animban nem ugatsz vissza" mutatvány nem érdemelt szankciót akkor a véleményem a következő:
Véleményem szerint nem ooc minősítés de még feltétlen stílus se ha ő megérdemelte a szankciót akkor Elizabeth_Ricci is

A panasz jogos Geroxx adminisztrátort írásbeli figyelmeztetésben részesítem.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: iamvargat
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.