Gerox-Panaszkönyv

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Diaz Fonseca

Újonc
2025. 05. 18.
31
8
LS karakter
Taylor Shepperd
LV Karakter
Taylor Shepperd
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Diaz Fonseca
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gerox
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos illegál piacon volt egy kis balhé majd be pattant mellém a kocsiba egy ember, én pedig rá zártam az ajtót, viszont a társa követett minket, aki Gerox Volt, mentem át a határon át tolt (Határátszökés) illetve derby is látható a videón, ezek után aki melletem ült elő rántott egy fegyvert mondta hogy nyissam ki a kocsit engedjem ki, én megtettem majd vissza zártam az ajtót, ezek után ki akarta rabolni a csomagtartó tartalmát de zárt kocsit ugye nem is nyithat ki illetve rablás előrp-sem volt valószínüleg
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/h12xqx

Megjegyzés:

Nem tudom sehova fel tölteni a videókat de megosztásban meg mutatok minden.
Köszönöm előre is

Utoljára szerkesztve:
Szervusz! Először is szeretném tisztázni, hogy nem én voltam az autóban, hanem melletted ültem, és RP-ben fegyvert tartottam rád. Kinyitottad az ajtót, én pedig bele akartam nézni a csomagtérbe, azonban RP közben egyből bezártad. Ezután elengedtem a dolgot, és elmentünk. Emellett OOC chaten adminnal is fenyegetőztél. Fontos megemlíteni azt is, hogy nem mi kezdtük az egész vitát az illegális piacon, hanem te írtad, hogy „takarodjunk arrébb”, és ebből alakult ki az egész helyzet. Várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Rendben elnézést kérek akkor rossz információt kaptam, viszont Admisztrátor létedre azt is kellet volna tudnod hogy a társad szabályszegést csinált már a határnál is, hiszen a szerverszabályzat bünteti azt is, vissza térve, zárt ajtó volt ki száltál majd vissza zártam az autót, te azt nem nyittathatod ki illetve nem hiszem hogy rablásról lenne bármiféle előrp-d vagy pedig olyan karaktertörténeted hogy bármikor rabolhass, a továbbiakról is van videóm ha szükséges, az is csatolni fogom, várom a birálatot!

RP közben visszazártad az autót annak ellenére, hogy fegyver volt nálam, és jeleztem, hogy bele szeretnék nézni a csomagtérbe. Ez nem jelentette azt, hogy el is akartam volna venni onnan bármit mivel az autót RP közben bezártad, erre nem is volt lehetőség. Részemről csak belenézni szerettem volna, rablásról szó sem volt.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a válasszal.

'' visszazártad az autót annak ellenére, hogy fegyver volt nálam, és jeleztem, hogy bele szeretnék nézni a csomagtérbe,,
Illetve ez lenne a jelenet ahol elméleti szinten jelezte a szándékát, bár én nem igazán látom (tehát ebben a panaszban sem mondasz igazad)
Kérdezem én továbbra is indokolt volt egyátalán nála a pisztoly vagy esetleg van olyan karaktertörténete ami azt mutatná hogy védelmezés szempontjából van nála vagy pedig bármi hasonló dolog?
illetve teszem hozzá már kb 5 perce ült az autóban és utánna jött rá hogy fegyvert ránt elő rám?

Utoljára szerkesztve:
Először IC-ben szóltam, hogy nyisd ki a csomagtartót. Azért volt nálam TEC-9 [Kiskaliber], mert egy illegális frakció tagja vagyok, és azért rántottam rád ilyen későn fegyvert, mert azt hittem, hogy egyszer csak megállsz, de végül arra kényszerültem, hogy csak így tudjalak megállítani.

eleve zárva volt az autó amikor benne ültél arra kényszeritettél nyissam ki hogy ki tudjál szállni, az rendben volt aztán vissza is zártam az autót, utánna szerintem nem kényszerithetsaz arra hogy ujra ki nyissam azt

Eleve, ha zárva volt, hogyan tudtam volna beszállni? Ne viccelődj már. Plusz igen, egyszer sem mondtam, fegyver nélkül hogy nyisd ki, de azt gondoltam, hogy már rég kinyitottad volna az ajtót, és szó nélkül megálltál volna, ezért rántottam elő a TEC-9et.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A videód sajnos nem érhető el, így kizárólag a leírásra és a hozzászólásban látható videóra tudtam hagyatkozni.
Az elmondásod alapján egy " összeszólalkozást" követően ült be a kocsidba, amit te bezártál.
Ezek után kocsikázgattatok teljes nyugalommal, majd amikor az illegálos karakter megunta a kocsikázást, elővett egy fegyvert és kérte, hogy állj meg.

Arra a részre inkább rá sem térek, hogy egy fegyveres személy IC kéri, hogy nyisd ki a kocsit és te ellent mondasz rá.

A panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.