Gergő - Adminsegéd Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

gameskoka

Újonc
2025. 03. 22.
15
17
LS karakter
Zay Voss
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Gergő, 17
Account ID-d?
>576
Hány játszott perccel rendelkezel?
>10 612 perc (LVL 15)
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Gergőnek hívnak, 17 éves vagyok, Romániában élek. 8 éves korom óta csapatszinten focizom. Emellett suliba járok és dolgozom is. Szabadidőmben RP-zek és zenét hallgatok. Pincérkedem, amikor szünet van az iskolában, illetve nyáron is végig dolgozom, de minden nap 5 után elérhető vagyok.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az Adminsegéd feladata abban nyílvánul meg hogy mind az adminok mind az új/meglévő játékosok "életét" megkönnyebbítse, míg az adminokét az adott reportok válaszadásában (Ami nem feltétlen admin felé avagy admin segítségnyújtást igényel) Míg a játékosokét a kérdések avagy segítségkérések megválaszolásában, helyreigazításában nyílvánul meg! fogalmazd at kicsit
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó Adminsegéd ismeri a szervert, annak szabályzatát, valamint a különböző rendszerek működését.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném a játékos közösséget segíteni, és úgy gondolom ez egy megfelelő módja lenne annak hogy hozzájáruljak a szerver vezetőségének mindennapi feladatainak megoldásához!
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért válasszatok engem, mert céltudatos, magabiztos és barátságos ember vagyok, aki szeret segíteni embertársain. Emellett jó problémamegoldó képességgel rendelkezem.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta 3-4 órát!
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza (Az iratok kiváltása érdekében), Korház (Ha sérülése történne hová kellene fordulnia) , Pláza (A szükséges itemek pl. Telefon, rádió beszerzése érdekében)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív tulajdonságaim: türelmes, magabiztos, kedves.
Negatív tulajdonságaim: néha csúnya szavakat használok (a szerveren kívül), könnyen megsértődöm, és bár türelmes vagyok, néha önfejű is tudok lenni.​

Szia, a friss UB-ra való tekintettel, ezt most elutasítom !

• Imádom
Reactions: gameskoka
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.