Panasztevő InGame neve:
► George Onfloyd ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Pierdone ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Az volt, hogy volt verekedés szerelötelep elött, és én lettem olyan indokkal jailba rakva, hogy Indokolatlan feszültségkeltés déli szerelönél.Az én részemröl annyit, amit probáltam is pierdone-al megértetni annyi volt tehát hogy nem mink kezdeményeztük ezeket a bunyokat, hanem alpári stilussal be-be szologattak. Majd peddig addig addig ment a kakaskodás hogy elökerült részükröl a vipera, mellyel animba verték a leadert. Én meg tec9 el háturol elkezdtem löni öket, de nem csak én voltam az egyetlen aki viszonyozta ezt az egészet, viszont valamely uton módon ö meguszta (Falcon-ra gondolok) Meg még többen. Mondtam pierdone nak hogy jöjön fell dc re megmutatunk 1-2 vidót, viszont ö annyit válaszolt rá, hogy nem megyek fell dc re. Tehát non ra nem non a válasz, de nagyrészt csak én kaptam szankciot,meg az egyik társam, de mutassuk majd a videót, miért is löttünk pontossan. 2. nem reálissan osztotta a szankciot, mivel ic ügy lett volna adolog mivel viperával támadtak a frakciotársakra. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Napi log lesz, a biráló adminnak privátba átdobom
Untitled - Clipped Grand Theft Auto: San Andreas with Medal.tv
Watch Untitled by EtepiErvin and millions of other Grand Theft Auto: San Andreas videos on Medal. #grandtheftautosanandreas
medal.tv
+ Nem tudom mennyire reális ic, hogy ránkuszitanak egy francia buldogot Amely max 30 cm nagyságu meg plafon 15 kilós kutya, majd megöletnek velük.
Ez egy az elötti rp volt.
Nem tudjuk miért, mi indokbol, de ahogy beküldte a képeket meg videókat haverom egyböl evvel az indokkal le is bannolták c: Haverom hozzászolását törölték, ezért ide beirkálom öket. :https://pastebin.com/pe7uaYp4 Ök ezért nem lettek szankcionálva sajnos :c Magyarán a legelsö beszolásokat ök tették meg, majd az ütéseket is mint kézzel, mint viperával, mink meg megvédjük fk t és szankcionálva vagyunk. Peddig nonra nem non a válasz, tehát akkor mivel belementek az rp be nekik is járna a szankció. ◄
Megjegyzés:
► Várom birálóadmin válaszát, de szerintem nem volt fer szankció pierdone részéröl, haverom is dob be 1-2 bizonyitékot forum alá. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)