Gauliert Huxley -- Dwight S Flynt [Balent]

• Thread starter Thread starter colton
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 150
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

colton

Újonc
2025. 07. 21.
24
11
LS karakter
Zeke Sutton
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Gauliert Huxley
Panaszra tett személy InGame neve:
Dwight S Flynt
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Úgy gondolom, hogy amit a NAV-os emberünk leművelt, egyáltalán nem fér bele a szerepjáték kereteibe. Egyrészt, látja, hogy épp valakit szét akar szedni egy kutya, és egy kocsi tetejére menekült. Erre neked az a reakciód, hogy elkezdesz az ütés hangjára táncolgatni, ahelyett, hogy egyébként megragadtad volna az alkalmat, és egy RP-s szituációt hoztál volna ki az egészből annak ellenére, hogy egyébként tényleg szórakoztató látvány volt a dolog. Arról ne is beszéljünk, hogy rendvédelmis léttedre, ráadásul egy magas pozícióban lévő rendvédelmis léttedre lakott területen belül, úgy, hogy X ember körülötted állt, civilek, más rendvédelmisek, megszórtad a kutyát a tárral.

Szia neked is! Kezdjük ott, hogy a táncolgatás szerintem teljesen IC dolog. Talán nem vagyok annyira besavanyodott képű mint egyesek. Miféle RP-s szituációt hoztál volna ki ebből a helyzetből?! Ezekkel a kutyákkal, csak a balhét keverik. Mindenkire uszítják őket. A srác aki a kocsi tetején állt, valamint a tömeg nagyrésze aki ott állt kérte, hogy lőjjem le. Ami rám rendvédelmisként valóban nem kéne hatással legyen, azonban ennek a kutyának a gazdája sem volt ott, hogy visszahívja. De ha te örülsz annak, és jót nevetsz azon hogy megöli a kutya, nagyon szivesen otthagyom neked legközelebb, hogy szedjen szét. Szerintem csak szimpla rosszindulatból került megírásra a PK-d, nemhiszem hogy ebből nagy ügyet kéne verni. De ahogy majd döntenek. Köszi, csók!

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Dupla hozzászólást kerüljük - 40 Hibapont - William
[2025-08-01 18:45:25] [Output] : Gauliert Huxley mondja: Lődd már le.
Tényleg nem értelek..

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Sziasztok!

A panaszt én fogom bírálni, ami fontos holnapig küldjétek be. A panaszban szereplő videót, pedig a panasztevő legyen kedves újra feltölteni, mivel már nem elérhető.

Sziasztok! Megérkeztem a bírálattal.

A videót megnézve arra a döntésre jutottam, hogy a panasz részben jogos.

Dwight_S_Flynt részéről valóban lehetett volna ezt a szituációt jobban kezelni, viszont váratlan helyzetekben elég könnyű gyors és lehet, hogy rosszabb döntést is hozni. Azt érzem itt is ezt történt. @Dinoo legközelebb hozz megfontoltabb döntést ezekben a szituációkban.

Ennek ellenére azt gondolom, hogy mivel, ha jól értem ez alapján pont te kérted, hogy lőjje le
[2025-08-01 18:45:25] [Output] : Gauliert Huxley mondja: Lődd már le.

ha ezt nem írod le elképzelhető, hogy ő is keresett volna más megoldást. Összességében egy "szerencsétlen" szituációnak gondolom ezt a helyzetet. @Dinoo vedd egy figyelmeztetésnek.

Ezeknek fejében a panaszkönyvet következmények nélkül zárom. Bárkinek bármi kérdése van nyugodtan keressen.

• Kedvelés
Reactions: Dinoo
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.