Gauliert Huxley ----> Ashley Petrov [Luigi]

• Thread starter Thread starter colton
  • Start date Start date
  • Válaszok 11
  • Látta 191
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

colton

Újonc
2025. 07. 21.
24
11
LS karakter
Zeke Sutton
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Gauliert Huxley
Panaszra tett személy InGame neve:
Ashley Petrov
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs, videón minden.

Csao a panaszt én fogom bírálni, 24 órája van válaszolni Ashley_Petrovnak

Hozzád pedig az lenne a kérdésem hogy miért kezdesz el lőni rá?

Szia! Kútrablás volt, látszik a klippen is, hogy épp próbálom beforgatni a kamerát hogy lássam rajta a kevót meg a fegyvert. Azért is szálltam ki rá.

Helo gondolom életedbe már ültél kocsiba na most a karaktered nem fogja látni, hogy mivan rajta max a fejemet. Amikor a fegyvert vetted elő már mozgásban volt a kocsi szóval így nem lesz ebből pg. Nem volt villogó a kocsin szóval random rálősz egy civil kocsira? Amikor illegálba voltam ezért 90 percet kaptam kérdezés nélkül ilyet nem lehet csinálni. Az, hogy fentről forgatod a kamerát és még a jól beállított grakifával megnézed ki vagy mi vagyok az eléggé offos az szerintem. Én a klippen még a mellényt se látom magamon csak a szőke haját a karakternek. Szerintem ez a panasz értelmetlen volt mert a végén lehet te húzod a rövidebbet. Várom Luigi bírálatát.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Telibe látszódott, hogy nyakadig ér a kevlár. Ott van rajtad a sokkoló is. Nem azért van "jól beállított" grafikám, hogy én most jobban lássam, hogy kin mi van. Nincs szó ilyesmiről, nem egy FPS játékkal játszunk. Nyilván biztosra kell mennem, főleg kokó effektel, hogy rendvédelmis, vagy civil van a kocsiban, mivel ez nem kifogás nálunk. Egyértelmű volt hogy rendvédelmis vagy, nem lőttem rá random egy civil kocsira sem. Fogtam rád a fegyvert, és utána mentél el. Régebben voltam már a te szemszögedből ugyan ebben a szituációban, és ez PG volt.

A klippen amit küldtél kb semmi nem látszódik belőlem azért látod a sokkolót rajtam mert a kamerát a kocsi tetejére rakod a mellényem pedig nem nagyon van a nyakamig. Ez nem pg mert már mozogtam amikor a fegyvered vetted elő ami a klippen is látszik. Civil kocsira rálősz az pedig NON RP. Itt egy kép, na kb ez a reális amit láthatott a karaktered. Ha ebből látszik valami is akkor bocsi

Nem történt NONRP. Nem civil kocsira lőttem rá. Ezen a ponton akkor innentől kezdve csak is és kizárólag FPS módban játszhatsz. Jobb kéz sem véletlen van elengedve. TPS játék. Nem IRL. Engedd már el ezt a részét. Nekem igen is meg kell bizonyosodnom arról mindenképp, hogy civil van-e a kocsiban, vagy pedig rendvédelmis, mivel ha civilt lövök ki véletlen, az DM, arra nincs kifogás. Ezért néztem be a kocsidba minden fajta féle szemszögből, mert civilt nem akarok kilőni. Meg is bizonyosodtam róla, nem is civilre lőttem, nem történt a részemről NONRP.

Ez mi rajtad?

Utoljára szerkesztve:
Én NON RP jailt kaptam arra amit te tettél a képen amit küldtél itt max a pixeleket tudom megszámolni nem, hogy mi van rajtam
Nem történt NONRP. Nem civil kocsira lőttem rá. Ezen a ponton akkor innentől kezdve csak is és kizárólag FPS módban játszhatsz. Jobb kéz sem véletlen van elengedve. TPS játék. Nem IRL. Engedd már el ezt a részét. Nekem igen is meg kell bizonyosodnom arról mindenképp, hogy civil van-e a kocsiban, vagy pedig rendvédelmis, mivel ha civilt lövök ki véletlen, az DM, arra nincs kifogás. Ezért néztem be a kocsidba minden fajta féle szemszögből, mert civilt nem akarok kilőni. Meg is bizonyosodtam róla, nem is civilre lőttem, nem történt a részemről NONRP.

Ez mi rajtad?

Amit te csináltál azért én 90 perc jailt kaptam NON RP-ért régen egy főadmintól. A kép amit itt küldtél azon max a pixelek látszódnak nem, hogy mi van rajtam.

Amikor kiszálltam, és elkezdtem tartani rád, 2 exportálás után is látszik, hogy mi van rajtad. Ott már azért belátok az ablakon. Még 1000 módon beleköthetsz a semmiért, a tényen nem változtat. Senkit sem érdekel, hogy te anno ezért mit és mennyit kaptál. Kútrablás volt, független attól, hogy te CR-ben voltál, onnantól kezdve hogy látom, hogy mi van rajtad, én már lőhetlek. Mindig is így volt. Kérdezz körbe nyugodtan illegál/admin körökben.

Ennyi erővel minden civilre kiszállsz fegyverrel és megnézed, hogy rendvédelmis e? A kútrablástól 100-150 méterre voltunk szóval még közöm nem volt hozzá.

Ennyi erővel minden civilre kiszállsz fegyverrel és megnézed, hogy rendvédelmis e? A kútrablástól 100-150 méterre voltunk szóval még közöm nem volt hozzá.
Nyilván nem. Ne forgasd ki a szavaimat.
1 sarokkal voltunk fentebb.

Utoljára szerkesztve:
Átnéztem a csatolt bizonyítékokat és a válaszaitokat, és számomra az derült ki, hogy Ashley Petrov PG-t követett el és Gauliert Huxley NonRP-t.
Nem megoldás, hogy ha valaki szabályt szeg, akkor te elkezdesz rá lőni.

A kamerával való nézelődés teljesen rendben van, mivel a játék külső nézetes. Ennyi erővel, amikor futsz el valaki elől, akkor sem kéne tudnod, hogy mögötted van-e még, hiszen a karaktered előre néz, és nem lát hátra.

Azt viszont nem tudom, te miből állapítottad meg, hogy Ashley rendvédelmi tag, mivel a fegyveren kívül mást nem látok rajta. A mellényéről sem kivehető, hogy az NNI, TEK vagy bármelyik másik rendvédelmis mellény lenne.

Az UCP-tekre való tekintettel nem fogtok hatalmas szankciókat kapni.
Ashley Petrov 60percet fog kapni PG miatt
Gauliert Huxley szintént 60percet fog kapni NonRP miatt.

További szép estét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.