NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Warga Garson
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 2002
1.4 Bejelentett lakcíme: Nincs
1.5 Személyi igazolvány száma: 536340LL
1.6 Telefonszáma: +38-76-375-8126
1.7 Ön büntetett előéletű? Minimálisan
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Mert már voltam régebben Navos más városban és akkor is nagyon tetszett és gondoltam hogy itt is kipróbálom magam mert alkalmasnak gondolom magam erre a feladatra.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A nav feladata az adó illetékek vagyontárgyak,vámok begyűjtése és adó jogkörök szankcionálása illetve a cégek adózásának felügyelését.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között?
- Igen van. Mert a motozás csak felületileg vizsgálja át a célost a ruházat vizsgálat meg teljes mértékben tetőtöl talpig át vizsgálja.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- A nem adófizető polgárok szankcionálása illetve figyelmeztetése. Meg a vagyontárgyak lefoglalása.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Többféle módon lehet meg lopni az államot van az adócsalás formája illetve a fizikai meglopás. Az adó csalás az olyan amikor több céget hozol létre annak érdekében hhogy az adó elől mentes legyél. Illetve van az olyan forma is amikor valaki nem fizet adót semmmilyen formában sem. Meg van a fizikai lopás amikor valaki érték tárgyat lopll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Laci1.2 Hány éves vagy?
- 141.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- Válasz
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 77182.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 40112.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
Nem szerettem volna menekülni de akkor még kezdő voltam és ki akartam próbálni egy kocsit de nem mertem meg állni mert nagy csekket kaptam volna.2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
Rossz emebert tiltottak ki.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Még nem voltam3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Nem3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Igen3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Nem tudom egyszerűen csak szeretnék lenni navos.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- igen/FONT]4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Nem használtam csak könyvet.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
Warga Garson
Utoljára szerkesztve: