- 2025. 05. 11.
- 93
- 24
- LS karakter
- Salvatore Cibu Vitale.
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 18.2. Mesélj magadról pár mondatban. Kovács Ferenc vagyok, jelenleg 18.-ik életévemet töltöttem. Jelenleg még középiskolát végzek, mellette magasszinten sportolok kézilabdát. Ezek mellett érdeklődési köröm még tágnak mondható, hisz az otthoni dolgok is szeretnek lekötni. Szeretek szerelni akár autókat, motorokat, valamint kerékpárokat is szoktam " mókúlni". A RolePlay már körülbelül 7-8 éve az életem része. Eddig nem nagyon tudtam lemondani róla de szerintem még egy ideig az életem egy részét fogja képezni. Megfordultam már minden féle platformon itt az RP terén, legyen az GTA V RP, vagy MTA. Ezek mellett manapság elkezdett komolyabban érdekelni a főzés, amit tudok tanulok valamint főzök itthon. Szeretek utazni járni az országokat amiket egyébként szoktam is. Fiatalkorom ellenére sok országot magam mögött hagyhattam már. Török-Horvát-Olasz-Szlovén valamint Ausztriát is szívesen járom. Másik időtöltésem még a zenekészítés amatőr módon. Amikor van kedvem szívesen csinálom azt is, de csak időtöltés/szórakozás képen!3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Úgy gondolom röviden tömören megfogalmazva, hogy szépen helyt tudnék állni a csapatban, van rendvédelmis múltam igaz nem Dawn-on de van, ismerem a rendszert csak vissza kell szoknom az egészre. Hosszú távra tervezek, úgy gondolom amíg Dawn LV-n pörögne az illegál addig itt pedig mehetne a TEK RP.4. Mióta játszol a szerveren? Jelenleg most kezdtem el, RP-s múltam visszavezethető már közel 8 évre.4.1 Játszott perceid száma: 500.4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2 órát ebből mind a kettőt a szerverre szánnám.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Úgy gondolom mint azt már leírtam jó lenne ha LV-n az illegál, itt pedig a TEK rendvédelmis RP pörögne.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még ezen a szerveren.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy nyugodt 20-as évei végén járó fiatalembert, fizikusan erős testfelépítéssel bír, de szerény a stílusa. Könnyen kezeli a problémát amiket mindig feladat ként fog fel. Szeret csapatban dolgozni, könnyedén lehet vele számolni.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Feladata elsősorban a terrorcselekmények megelőzése, felderítése és elhárítása. Emellett kiemelt védelmet biztosít a kormánytagok és más veszélyeztetett személyek számára. A TEK részt vesz különösen veszélyes bűnözők elfogásában is. Jogköre kiterjed arra, hogy különleges műveleteket hajtson végre, akár fegyverhasználattal is.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: G Joe Chapman.2. Születés helye: Carson City Nevada.3. Születés ideje: 1998.03.12.4. Nem: Férfi / Nő / Egyéb5. Családi állapota: Egyedülálló.7. Foglalkozása: Jelenleg munkanélküli.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Indrustrial Park 2.11. Telefonszáma: +38-76-906-4895Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Law Enforcement Pathway
- Information Technology (IT) Pathway
- Health Science Pathway
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol C2, Német C1, Spanyol B2.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.05.19.
G Joe Chapman
G Joe Chapman
.png)
.png)