frici panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rappal2002

Újonc
2025. 06. 26.
10
0
LS karakter
Jose Ruggerio
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Jose Ruggerio
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Frici
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Oktalan DM jail. Barátommal beszélgettünk a kocsiba, és oda jött egy csaj, illetve egy faszi, fegyverrel a hátukon, elkezdék nyitogatni a kocsi ajtókat, basztatni minket ok nélkül, majd kirángatták barátomat, és elkezdték ütni, majd kiszálltam és lelöttem őket, nemtudom mi lett volna a helyes reakcióm rá, úgy hogy bandásokat RP-zünk, Frici válasza az volt, hogy mentem volna boxolni énis... :)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://www.flexclip.com/share/131538839bb2a6df6eaaac2a4515e67537d601e6.html
Megjegyzés:

Részemről ennyi. [/CENTER

Szia!

Az ügy alatt leírtam többször is a probléma forrását. Oké, odamennek, megy a szájkarate majd verekedés. Ezután te kiszállsz és lelövöd mindkettőt. Amíg ők nem vesznek elő fegyvert, vagy valami hasonló addig nem lőheted le őket, ez kölcsönös.
Attól hogy ti bandásokat rpztek, nem fogsz lelőni két embert indokolatlanul PLÁZA ELŐTT.

A bíráló adminnak küldöm a klippet, adminügyről a logokat. További szép estét kívánok!

• Kedvelés
Reactions: Felveorzomalmod
engem @frici az érdekelne, hogy az AK-47es pl miért nem lett elővéve, meg lett kérdezve miért viselnek nagy kalibert? illetve ha valami előrpjuk van pl atm rablás, stb akkor miért állnak meg nagykalival a pláza előtt kekeckedni?

Nem volt kocsijuk, akkor nyitották. Vettek majd egy burritot és bele rakták mert megkértem őket.

nem az a megoldás hogyha nincs mibe letenni akkor balhézunk, a város kellős közepén, és verekedést generálunk.
ugyanakkor emiatt ölni sem kellene, főleg olyan helyzetben, amiben te egyáltalán nem vagy veszélybe.
akiken volt nagykaliber indok nélkül kapjanak 90 perc NonRP jailt utólagosan @frici

a panasz “jogtalan jail” része jogtalan

• Kedvelés
Reactions: frici
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.