Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Széplaki Márk és 25 éves Vagyok!
Account ID-d?
> 651
Hány játszott perccel rendelkezel?
>70 perc Sajnos Most értesültem hogy Újra megnyílt szerver!
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Márknak hívnak, az MTA világaban nagyjából 10 éve vagyok aktívan jelen. Ez idő alatt számos kisebb-nagyobb helyen megfordultam, és sok tapasztalatot szereztem a közösségben. Jelenleg Budapesten élek egyedül és itt is dolgozom, legszebb hivatást végzem: az Országos Mentőszolgálatnál dolgozom mentőgépkocsi-vezetőként. A munkám során fontos számomra a felelősség, a gyors döntéshozatal és a csapatmunka. A jövőben szeretnék szakmailag tovább fejlődni és új kihívásokat is kipróbálni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az Adminok segitése és az Új vagy régi Játékosok Érdemleges segítése vagy adminok munkája meg könnyítése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Gyorsaság,Pontoság,nyugodtság, és nagyon nagy Segítőkészség ezt ügye nem áll tőlem mesze!
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném nem egyszerű játékosként tölteni a szerveren való Létemet ha nem fontos tagja szeretnék én is lenni a szerver életeben! Szeretném ki próbálni a terhelhetőségemet, ügyeségemet és a több helyre való figyelésem fejleszteni!
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>A munkámból Következik hogy :gyors reagálás, a nyugodt hozzáállás és a csapatmunka alapvető nekem és szerintem szerveren is megállnám helyemet! Megbízható és Aktiv Játékos lennék
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hetente 2000p vagy több munkám miatt van azert sok szabad időm!
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza hiszen itt lehet Okmányt igényelni ,Autókereskedésel egyben kötve az autó sulit aztán, Valamelyik Munkát mutatnám meg részletesen hogy legyen hol elindulnia!
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Jó tulajdonságaim:
Megbízható vagyok.
Segítőkész vagyok másokkal.
Jó a problémamegoldó képességem.
Nyugodt maradok stresszes helyzetekben is.
Kitartó vagyok a céljaim elérésében. Rossz tulajdonságaim:
Néha túl kritikus vagyok magammal.
Előfordul, hogy túl sok feladatot vállalok.
Néha makacs tudok lenni.
Időnként nehezen engedem el a hibákat.
Hajlamos vagyok túlgondolni bizonyos dolgokat.