Frank D Santiago - PK - Robert Mendenson [ Star ]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Michael Wick

Újonc
2026. 03. 05.
3
0
LS karakter
Michael Wick
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Frank D Santiago
Panaszra tett személy InGame neve:
Robert Mendenson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos, az eset annyi volt, hogy kocsikáztam, majd Robert Mendenson (PD) elé elég csúnyán bevágtam az úton. Erre felkapcsolta a szirénát, majd igazoltatni kezdett. Aránylag együttműködő voltam, ennek ellenére kaptam egy csekket . Úgy, hogy LVL 1-es vagyok ami nem kevesebb, mint 722.000 dollár volt.

Miután elment, én is továbbindultam, majd tettem egy bejelentést, hogy szeretnék beszélni egy rendőrrel, mert szerettem volna valamit kérdezni. A bejelentést ő fogadta el, és kijött. A kocsim nem a legtökéletesebben parkolt, ezért kaptam egy újabb, 422.000 dolláros büntetést.
Véleményem szerint 10 perc alatt több mint 1 millió dollárnyi csekket adni egy kezdő játékosnak nem elfogadható. Ezt követően kiégtem, és IC elkezdtem kiabálni, hogy RP-s, HC RP-s stb.◄

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Tudom, nem kellett volna Nonoznom, de megkaptam ami jár érte. Ennyit szerettem volna, szép estét/napot. [ elnézést a picit elcsúszott mintáért, nincsen kedvem már bajlódni vele.]

Halika, a panaszt én bírálom.
Várom Robert Mendenson válaszát 24 órán belül!

Sziasztok!

Én vagyok Robert Mendenson. Szerverszabályzatban illetve frakció szabályzatban sincs ilyen, hogy lvl 4-ig nem lehet csekket osztani. Amikor én voltam lvl 2 kb akkor én is kaptam egy csekket amire admint hívtam és az admint azt mondta, hogy ez egy gazdagrp szerver, nincs benne a szabályzatban, hogy nem lehet csekkezni kezdőket. Itt 1 millió nem sok, kb 15-20 perc alatt megvan.

Illetve tegnap este már ezt megbeszéltük Nugget-tel, szóval nem értem most miért nyitottál PK-t amikor egy admint is hívtál rám.

UI: BTK minimum büntetést kaptál.

dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Frank D Santiago
Panaszra tett személy InGame neve:
Robert Mendenson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos, az eset annyi volt, hogy kocsikáztam, majd Robert Mendenson (PD) elé elég csúnyán bevágtam az úton. Erre felkapcsolta a szirénát, majd igazoltatni kezdett. Aránylag együttműködő voltam, ennek ellenére kaptam egy csekket . Úgy, hogy LVL 1-es vagyok ami nem kevesebb, mint 722.000 dollár volt.

Miután elment, én is továbbindultam, majd tettem egy bejelentést, hogy szeretnék beszélni egy rendőrrel, mert szerettem volna valamit kérdezni. A bejelentést ő fogadta el, és kijött. A kocsim nem a legtökéletesebben parkolt, ezért kaptam egy újabb, 422.000 dolláros büntetést.
Véleményem szerint 10 perc alatt több mint 1 millió dollárnyi csekket adni egy kezdő játékosnak nem elfogadható. Ezt követően kiégtem, és IC elkezdtem kiabálni, hogy RP-s, HC RP-s stb.◄

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Tudom, nem kellett volna Nonoznom, de megkaptam ami jár érte. Ennyit szerettem volna, szép estét/napot. [ elnézést a picit elcsúszott mintáért, nincsen kedvem már bajlódni vele.]
Fel kerestem IC Robertet, ki fizetette a csekk árát, kérlek keress fel engem Report formájában mikor fent vagy ic!

Halihóó, jó reggelt!
Át adtam Frank_D_Santos-nak a pénzt. Kérlek szépen majd figyelj oda, hogy ne nagyon csekkezz LVL 4 alatti embereket.

A panaszkönyvet KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL ZÁROM.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.