Francesco Moretto - Irina Kalinichenko [dmnk]

• Thread starter Thread starter Attila
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 169
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Attila

Újonc
2026. 02. 24.
13
5
LS karakter
Francesco Moretto
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Francesco Moretto
Panaszra tett személy InGame neve:
Irina Kalinichenko
Panasz oka, leírása, kifejtése:
rp kozben valo kilepes
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Hali.
Az én szemszögemből ez úgy történt hogy a "kilépés" mint írja is "időtúllépés" volt, melyet az internetem okozott, sajnos elment a viharnak "köszönhetően". Amennyiben ebből bármi károd származott azt sajnálom, ennél többet nem tudok az ügyhöz fűzni. Várom a bíráló admin válaszát.

Koszonom a valaszt cloudywolf, sajnos nem ertek egyet mivel ismerosomel akivel raboltunk meg vagy 2 oraig fent voltunk szoval barmikor vissza tudtal volna lepni es folytatni az rpt. Megertem hogy a "kilepes" nem a te hibad volt de ketlem hogy a vihar 2 oran keresztul tartott volna, valamint ooc barmikor jelezheted volna hogy nalad problema fermerulese lehetseges.

• Imádom
Reactions: kevinkevin
Vissza szerettem volna lépni, viszont instabil internettel nem láttam volna értelmét laggolni. Az rp mehetett volna részemről is tovább, 4 óra után tudtam vissza lépni csak, de át dobott másik dimenzióba így nagyon játszani se tudtam a szerveren. erről bízonyiték: OOC azért nem szóltam mivel én se számítottam rá éjjel 1-kor.

Megérkeztem a bírálattal.

Mivel a srácnak elmement az internetje így az RP megállt, nem lelépett szándékosan.

Amennyiben mindkét fél szeretné az RP folytatódhat. Ha 24 órán belül nem kapok erre választ privátban akkor az RP semmis.

Irina Kalinichenko nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.