- 2025. 03. 30.
- 36
- 6
- LS karakter
- Victor Raze
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Foxman_5535 adminisztrátori jelentkezési lapja
**Neved / Életkorod / Account ID-d:**
Név: Kelemen Dániel
Életkor: 16 leszek 6 hónap múlva
Account: ID: 6148
---
**Discord elérhetőséged:**
foxman_5535
---
**UCP előélet:**
Bannom szerencsére nincs, kettő darab Admin Jailem van: egyik FK Jump, a másik Szereptévesztés miatt.
---
**Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?**
Adminisztrátorként heti rendszerességgel, napi 1-2 órát szánnék a szerverre, főként in-game és fórumon is aktív lennék. Segítenék a játékosoknak, figyelném a szabályok betartását, valamint részt vennék a közösségi események szervezésében is.
---
**Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?**
Megbízható, türelmes és segítőkész vagyok. Tudok csapatban dolgozni, és képes vagyok nyugodtan kezelni konfliktusokat. Fontos számomra a szabályok betartása, és szeretném elősegíteni a szerver zavartalan működését.
---
**Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?**
A DAWN-MTA szerverén 5 hónapja játszom, de alapból 3-4 éve roleplayezem különböző szervereken.
---
**Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?**
Voltam más kisebb szerveren adminisztrátor. National Life-on Drogos néven, valamint volt egy kisebb RP szerver, a Budapest Roleplay, ott is Drogos néven voltam admin.
---
**Saját magad bemutatása (8-10 összefüggő mondatban):**
A nevem Kelemen Dániel, 15 éves vagyok, és Oroszlányon élek. Az életem nem volt mindig egyszerű, a szüleim különváltak, így hol anyukámmal, hol apukámmal lakom. Ez néha kicsit fárasztó, de megtanultam belőle, hogyan álljak meg a saját lábamon, és hogyan alkalmazkodjak különböző helyzetekhez. Már négy éve költöztünk ide, azóta próbálok mindenből a legjobbat kihozni, még akkor is, ha néha nem könnyű. Szeretek játszani, tanulni, és mindig nyitott vagyok az új dolgokra. A közösség fontos számomra, és szívesen segítek másoknak. Tisztelettudó és figyelmes vagyok, és mindig próbálok példát mutatni másoknak. Szeretek rendet tartani, és igazságosan dönteni. Úgy érzem, adminként ezt kamatoztatni tudnám.
---
**Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?**
Az admin feladata, hogy biztosítsa a szerver szabályainak betartását, segítse a játékosokat problémáik megoldásában, és fenntartsa a rendet. Emellett fontos, hogy példamutató legyen, pártatlanul járjon el, és hozzájáruljon a közösség fejlődéséhez.
---
**Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet:**
Számomra a legfontosabb hely a rendőrség épülete, mert itt zajlik a legtöbb izgalmas RP esemény, és ez adja meg a szerver rendjének alapját. Itt történnek a kihallgatások, letartóztatások, és szerintem ez az egyik legfontosabb hely a szerveren.
---
KIJELENTEM, HOGY SEMMILYEN KÜLSŐ SEGÍTSÉGET NEM HASZNÁLTAM A SABLON ELKÉSZÍTÉSÉHEZ, ÉS SAJÁT KEZÜLEG KÉSZÍTETTEM AZT!
Utoljára szerkesztve: