Flux Joe - Gualtiero_Maravilla [ Star ]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

OPattila

Újonc
2025. 08. 17.
9
5
LS karakter
Flux Joe
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Flux Joe

Panaszra tett személy InGame neve:
Gualtiero_Maravilla

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Igazoltatás során leszállitottam a járművéről. Nem tudhatta, hogy mi következik nem mondtam neki hogy át szeretném kutatni. Teljesen indokolatlanul mögém jött majd leszúrt szó nélkül. Indoka meglettvolna rá IC ugyancsak ha leirom neki hogy mi fog történni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nem találom fernek az ilyen féle megmozdulásokat, amikor kérdés nélkül megölik a rendvédelmist úgy hogy még nem is mondott semmit.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Levy.
Szép napokat!
Várom válaszát 24 órán belül.

Star

Hello, én is ott voltam tehát beleszeretnék szólni egy pöppet.
Fokozott ellenörzés van jelenleg, nem te vagy/voltál az első aki igazoltatott minket - igazoltatta őt, így tudta hogy mifog történni.
Nyílván átakarjátok motozni, illetve a motort is átnézni ez a lényege a fokozottellenőrzésnek.
Az hogy írás közben ölt meg, sokat nemhiszem hogy változtat a helyzeten, hisz a kés instant megöl hátból, ez már a te hibád volt, hogy nem fordultál felé.
Fokozott van, így erre számíthattál - számíthattatok volna, hogy ez fog történni vagy én vagy ő fegyvert fog rántani.

• Imádom
Reactions: kevinkevin
Cső! Én vagyok a Maravilla. Annyi a hozzáfűzni valóm, nincs olyan hogy textkill. Ahogy felettem leírta huey, pontosan tudtuk mit szeretnél, mutogattál a kocsi felé hogy álljak oda. Nem az első volt, hogy igazoltattak az nap. Csatoltam a szerverszabályzatot, hogy NINCSEN TextKill a szerveren.
image (2).png

Ehhez annyit füznék hozzá, hogy megértem a látáspontotokat és átérzem.De ez ugyan olyan mintha meglátnánk hogy ti gyár felé indultok tegyük fel egy pénzkazettával és mi egyből már előttetek lezárnánk pl LS gyárat. Azért mert mutattam a kocsi elejére abból IC nem tudhattad hogy mi következik. Ha leirom hogy átakarlak kutatni és utánna ölsz meg azesetben teljesen jogosnak találom a dolgot. De mint emlitettem a ti szögetekből is megtudom érteni a dolgot ugyanis már többször igazoltattak ez előtt, viszont ezekből levonhatsz következtetéseket, de szerintem nem lett volna olyan muszáj megölni. És köszi srácok hogy elmondtátok a véleményetek :D

Ehhez annyit füznék hozzá, hogy megértem a látáspontotokat és átérzem.De ez ugyan olyan mintha meglátnánk hogy ti gyár felé indultok tegyük fel egy pénzkazettával és mi egyből már előttetek lezárnánk pl LS gyárat. Azért mert mutattam a kocsi elejére abból IC nem tudhattad hogy mi következik. Ha leirom hogy átakarlak kutatni és utánna ölsz meg azesetben teljesen jogosnak találom a dolgot. De mint emlitettem a ti szögetekből is megtudom érteni a dolgot ugyanis már többször igazoltattak ez előtt, viszont ezekből levonhatsz következtetéseket, de szerintem nem lett volna olyan muszáj megölni. És köszi srácok hogy elmondtátok a véleményetek :D
LS gyáras téma, és ez azért kettő külön dolog.
LS gyárra van szabályzat, erre viszont semmi nincs.
Egyértelműen mutattál a kocsi felé/kocsira így érthető volt magától hogy mit szerettél volna csinálni, az pedig csak rátesz a dologra, hogy a társad is odajött "biztosítani" feltételezem.
Nincs több hozzáfűzni valóm.
Sziasztok!

Szépséges napocskákat!
Nem kell ezt tovább firtatni. - Mindent le írt Huey és Torpedo.

A panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: huey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.