Flavio Morales - Blackx

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2024. 08. 12.
7
0
LS karakter
flavio.morales
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Flavio Morales
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy játékos déli szerelőnél úgy gondolta, hogy ajtónyitásra az a megoldás, ha össze vissza töri a testem, elüt az autóval, áthajt rajtam. Admin lett hívva rá és mikor ooc chaten írkált a srác, írtam neki hogy ez fekvés alvás. Mivel hogy magának köszönheti az egészet. Erre Blackx közölte, hogy ez ooc stílus és kapok rá 60 perc adminbörtönt. Ha valami, akkor ez nem ooc stílus úgy gondolom. Nem a tag ellen irányult, csupán leírtam a véleményem. Mivel szívás a részéről. "Fekvés, alvás." A srác nonozik, ne én kapjak már jailt erre.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2026-02-13 14:04:17] [Output] : Keontae Young: (( viselkedj viktorka. ))[2026-02-13 14:04:46] [Output] : Keontae Young: (( ic ügy, akkor sem fogod elütni! ))
[2026-02-13 14:04:47] [Output] : Admin 4 Blackx: (( minden tisztelettel jelentem hogy ez nem megoldás. ))
[2026-02-13 14:04:57] [Output] : Flavio Morales: (( fekvés alvás ))

[2026-02-13 14:05:03] [Output] : Keontae Young: (( +1 ))
[2026-02-13 14:05:03] [Output] : Viktor Markovic: (( mikbe van xd ))

[2026-02-13 14:05:09] [Output] : Admin 4 Blackx: (( szoval adhatom a jailt, vagy van még kérdés, illetve flavio te is fogsz kapni jailt ))

Megjegyzés:

Embere válogatja ezeket a szitukat, csomó megfoghatatlan dolog és hozzáállás van. Más szóvá se tette volna. A fekvés alvás a nonozó kis srác kellemetlen szituációjától független volt. Magára a történetre egyfajta vélemény. Elég szomorú, hogy ki kell fejteni. Tudom, hogy sok a nonos, komolytalan ember, de pont ebből kifolyólag ne a normális hozzáállású játékos kapja már a büntetést egy ilyenre. A másik meg röhög a markában, közben nem is rp szerverre való.

Utoljára szerkesztve:
Üdv! Én adtam a jailt, valóban abban igazad van hogy nem az ember felé irányult, nem is ooc szidásra adtam szankciot, sajnos ezt a stilust hogy fekvés alvás meg ilyeneket nem engedhetsz meg magadnak egy adminügy alatt. Részemről ennyi a mondani valóm, várom a biráló admin vállaszát.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Szia, egy szóval nem említettem ooc szidást, sőt, fentebb stílus lett írva, illetve frissítettem a topicon is. Nem tanúsítottam az adminügy alatt sem (mivel ez nem az), illetve veletek szemben sem semmi olyat, ami akkora stílus lett volna. Szerinted ő megengedheti magának ezt az egészet?! Elég kiábrándító, hogy ilyen mindsettel kezelsz egy ilyen ügyet. Ha pörgettem volna az ooc chatet hasonló megnyílvánulásokkal, aztmondom az már stílus. Kicsit túl lett ez reagálva.

Utoljára szerkesztve:
A panaszkönyvet nyitó fél kérésére zárom.

• Fájdalmas
Reactions: FrostedFlake87
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.