Flare ---> adminisztrátor jelentkezés

• Thread starter Thread starter !Flare
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 139
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

!Flare

Újonc
2025. 05. 18.
30
14
LS karakter
Douglass Gill
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Ádám vagyok, tizenhatodik életévemet fogom tölteni két hét mulva. Account ID-m:8224-

- Elég sok időt fordítanák adminisztrátor ként a szerverre, átlagosan hétköznaponta 4-5 órát tudnánk fordítani ,viszont hétvégén 8-10 órát is akár.-

- Azért gondolom azt ,hogy megfelelő vagyok a csapatba ,mert tanulékonynak és tisztelettudónak gondolom magam. Nagyon szeretek társaságba lenni és komunikálni.-

- 2025. 05. 18-óta játszok a dawn szerverén, körülbelül 2 éve roleplayezek összesen. Az idő alatt megfordultam más szervereken is, példaául seeMTA-n, vagy RaiseMTA-n.-

- Igen, voltam már adminisztrátor a RaiseMTA szerverén "Flare" néven.-

-Ádám vagyok, debrecenbe élek, nagyon szeretek boxolni, viszont profi szinten fociztam egészen tavaig amikor eltört a kezem. Szabad időmet RP-zéssel szoktam tölteni, nagyon kikapcsol és úgy érzem eljutottam arra a szintre ,hogy adminisztrátor legyen belőlem. Nagyon szeretek a barátaimmal lenni továbbá sportolni. Ha kell könnyen alkalkalmazkodok a szabályokhoz.-

- Az adminok feladata nagyon vegyes de a legfontosabb a rend fentartása. A szabálytalanságok kiszűrése illetve megfékezése/büntetése. Továbbá a játékosok segítése illetve a játékosok közötti OC viták megoldása.-

- A szerveren szerintem a legfontosabb hely a városháza. Az új játékosoknak is azt ajánlom ,hogy oda menjenek először. Iratok tudnak kiváltani ami miatt nem fognak kapnak miliós csekkeket. Továbbá ingatlanokat lehet bejelenteni és elég sok fontos helyszínhez közel is van.-

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapod ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.