- 2025. 10. 24.
- 10
- 0
- LS karakter
- filip tesar
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Zolinak hívnak, 18 éves vagyok, jelenleg hegesztő vagyok. Szeretem a precíz, és igényes munkát, ezért választottam ezt a szakmát. Ezen kívül szabadidőm nagy részét számítógépezéssel töltöm kikapcsolódásképp.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Úgy érzem, hogy meg van a kellő csapatjátékosságom, segítőkészségem, ezek szerintem olyan dolgok, amik egy ilyen frakció működéséhez elengedhetetlenek. Tudok alkalmazkodni új környezetekhez. Gyorsan tanulok új dolgokat, illetve a hibáimból is gyorsan tanulok. 4. Mióta játszol a szerveren? 2025.07.15. napján regisztráltam a szerverre, azóta aktívan játszok néhol kisebb-nagyobb kihagyásokkal.4.1 Játszott perceid száma: 30.2764.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-4 órát simán eltudok tölteni a szerveren, ez lehet több is alkalom adtán.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Nem voltam még a szerveren rendvédelmi frakcióban, szeretném magamat megmérettetni ezen a téren is. A terrorelhárítás nekem a legszimpatikusabb, ezért esett a választásom erre.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még rendvédelmi frakcióban.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy erős, elhivatott férfit, aki imádja a munkáját, persze megvannak a félelmei is.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata a terrorizmus elhárítása, teljes szintű megakadályozása. A TEK nemcsak terrorizmussal foglalkozik, hanem olyan bűnözők elfogásában is részt vesz, akik különösen veszélyesek, felfegyverkezve bujkálnak, vagy jelentős fenyegetést jelentenek a társadalomra.Általános adatok
1. Teljes neve: Filip Tesar2. Születés helye: Los Santos korház3. Születés ideje: 1998.12.06.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: ÉtelfutárElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Rose street 21'11. Telefonszáma: +38-76-123-456Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Montgnomery Általános Iskola
- San Fierro rendészképző középiskola.
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Német
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.02.16.
Filip Tesar
Filip Tesar