filip tesar - delta

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zolee

Újonc
2025. 10. 24.
10
0
LS karakter
filip tesar
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Filip Tesar
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Delta
Panasz oka, leírása, kifejtése:
helytelen bírálat - jogtalan kitiltás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
log, bírálónak küldöm
Megjegyzés:

RP Alóli kilépésre kaptam 2 hetes eltiltást, próbáltam tisztázni a dolgot Deltaval unbann kérelem formájában is, azt javasolta, hogy nyissak panaszkönyvet - gondolom támadásnak vette. Röviden tömören egy késő estén déli szerelőtelepen rp-t kezdeményeztek velem a srácok, amit tisztességesen végignyomattam velük, végkifejlete az lett az egésznek, hogy animba vertek. Az rp alatt többször is jeleztem, hogy mivel későre jár már szeretnék lépni, esetleg pörgessük fel az egészet, vagy valami, de választ nem kaptam. Miután animba vertek, déli szerelő oldalánál lévő kukába dobtak, én teljes feketeséget láttam, mivel a karakterem a kukába volt. Logban is látszik, hogy nagyjából 15 másodperc telt el az utolsó mondat amit írtak nekem az illetők, és az között hogy én lelépek. - Ebből azt mertem következtetni, hogy ott hagytak és vége van a roleplaynek, mert milyen roleplayt tudnának még velem folytatni, úgy, hogy animba vagyok, és bele vagyok dobva a kukába.

A panasszal nem az a célom, hogy Deltanak esetleges következményei legyenek ebből, ő ajánlotta fel ezt az ub kérelmemre, csak a bannom levételét szeretném, mivel nem érzem jogosnak, tisztázni se tudtam vele. Itt a szünet, szeretném az időm jelentős részét a szerveren való kikapcsolódással tölteni a haverokkal.

Helló, attól hogy te animba vagy attól még nem ér véget az IC, a srácok nem fejezték még be az RP-t, de te leirtad OOC-ba, hogy lépek, majd kiléptél.
Egyáltalán nem vettem támadásnak, de első sorban nem veszünk le ideiglenes kitiltást, másrészt, ha nem értesz egyet egy szankcióval, akkor panaszkönyvel tudsz élni.
Illetve az ilyeneket nem Discord, privátban fogom tisztázni senkivel, megvannak rá a megfelelő platformok és formátumok.
Várom a bíráló admin válaszát!

Utoljára szerkesztve:
Helló, attól hogy te animba vagy attól még nem ér véget az IC, a srácok nem fejezték még be az RP-t, de te leirtad OOC-ba, hogy lépek, majd kiléptél.
Egyáltalán nem vettem támadásnak, de első sorban nem veszünk le ideiglenes kitiltást, másrészt, ha nem értesz egyet egy szankcióval, akkor panaszkönyvel tudsz élni.
Illetve az ilyeneket nem Discord, privátban fogom tisztázni senkivel, megvannak rá a megfelelő platformok és formátumok.
Várom a bíráló admin válaszát!
ez nem teljesen így volt, kérdeztem, hogy meddig akarják még csinálni, mert lépnék, ez az rp közepén volt kb. aztán amikor bedobtak a kukába és az én képernyőmön nem volt semmi, és nem írtak már egy ideje akkor léptem le. Részemről egyértelmű volt, hogyha fekete a képernyőm, és nem írnak már semmit a srácok, akkor már nem velem vannak elfoglalva és engem lerendeztek. De ha ez esetleg valakinek annyira szúrja a szemét, hogy éjszakai órákban lecsatlakozok a szerverről amikor vége van egy rp-nek, akkor szívesen folytatom tovább az egészet, onnan, ahonnan azt kell, bár nem volt valami színes roleplay az egész, szóval az elejétől fogva nem látom értelmét. Nem tudom mit gondolsz, mi lett volna még továbbá az rp része, ha bent vagyok egy szelektív hulladékgyűjtőbe? - Talán egy sor "kurva anyád", vagy mégis mit vársz?
Másrészt tisztában vagyok azzal, hogy időszakos kitiltást nem vesztek le, te mondtad discordon hogy írjak ub kérelmet, utána meg te javasoltad a panaszkönyvet, én meg nem érzem jogosnak a kitiltást, szóval ezt most meg is tettem. - Egyik szavad üti a másikat.

Ha nem te intézted, hanem más admin, akkor mégis honnan veszel ilyet, hogy "de te leirtad OOC-ba, hogy lépek, majd kiléptél." Érdekes állítások tőled ezek, talán tájékozódj egy picit mielőtt szankciót osztasz, az egészről a log meg van nekem, ha Cole esetleg kérné, szívesen elküldöm neki. Adios.

küldtem a bírálónak én is a logot az egész esetről, közbe azt véltem felfedezni, hogy az animbaverés miértjére szerintem senki nem tud választ adni, szerintem még te se. - Várom a bírálatot.

Elolvastam a logokat. Egyébként teljesen IC ügy az, ha valakit animba vernek, legyen szó bármiről. Ha megöltek volna, akkor természetesen jogosan nyitottál volna reportot DM címszóval.

Ahogy a kapott logokat olvastam, egyszer említetted meg azt, hogy neked menned kell és érdeklődtél azzal kapcsolatban, hogy folytatódik az RP vagy sem.

[2026-03-27 22:48:11] [Output] : Filip Tesar: (( vege az rpnek mert lepnek le XD ))

Majd az OOC chaten feltett kérdés után többször IC chatre is válaszoltál:

[2026-03-27 22:48:25] [Output] : Filip Tesar mondja: Ahaaa
[2026-03-27 22:48:31] [Output] : Filip Tesar mondja: Tegel bele
[2026-03-27 22:48:33] [Output] : Filip Tesar mondja: Inasom
[2026-03-27 22:48:39] [Output] : Filip Tesar mondja: Nem mersz beletenni
[2026-03-27 22:48:44] [Output] : Filip Tesar mondja: Hang vagy
[2026-03-27 22:49:08] [Output] : Filip Tesar mondja: Sigma
[2026-03-27 22:49:14] [Output] : Filip Tesar mondja: Goodboy

Tehát hiába voltál animba, ugyanúgy folytattad tovább az IC szálat a srácokkal ott. Ha nem szerették volna már folytatni veled az RP-t akkor nem hívtak volna akkor admint, amikor kiléptél. Az ilyen esetekben egyébként, ha szorít az idő és leszeretnél lépni, akkor jobb ha többször is felhívod az RP-ben szereplő játékosok figyelmét erre, hogy szorít az idő és neked menned kell - de nem olyan formában, ahogy te most tetted.

Az adminisztrátor nem hibázott, az ügyintézésben nem találtam semmi kivetnivalót így a panaszod jogtalan.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: Zolee és DeltaTM
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.