- 2025. 10. 24.
- 10
- 0
- LS karakter
- filip tesar
Panasztevő InGame neve:
► Filip Tesar ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Delta ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► helytelen bírálat - jogtalan kitiltás ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► log, bírálónak küldöm ◄
Megjegyzés:
► RP Alóli kilépésre kaptam 2 hetes eltiltást, próbáltam tisztázni a dolgot Deltaval unbann kérelem formájában is, azt javasolta, hogy nyissak panaszkönyvet - gondolom támadásnak vette. Röviden tömören egy késő estén déli szerelőtelepen rp-t kezdeményeztek velem a srácok, amit tisztességesen végignyomattam velük, végkifejlete az lett az egésznek, hogy animba vertek. Az rp alatt többször is jeleztem, hogy mivel későre jár már szeretnék lépni, esetleg pörgessük fel az egészet, vagy valami, de választ nem kaptam. Miután animba vertek, déli szerelő oldalánál lévő kukába dobtak, én teljes feketeséget láttam, mivel a karakterem a kukába volt. Logban is látszik, hogy nagyjából 15 másodperc telt el az utolsó mondat amit írtak nekem az illetők, és az között hogy én lelépek. - Ebből azt mertem következtetni, hogy ott hagytak és vége van a roleplaynek, mert milyen roleplayt tudnának még velem folytatni, úgy, hogy animba vagyok, és bele vagyok dobva a kukába.
A panasszal nem az a célom, hogy Deltanak esetleges következményei legyenek ebből, ő ajánlotta fel ezt az ub kérelmemre, csak a bannom levételét szeretném, mivel nem érzem jogosnak, tisztázni se tudtam vele. Itt a szünet, szeretném az időm jelentős részét a szerveren való kikapcsolódással tölteni a haverokkal. ◄
.png)
.png)