Elutasítva Filip Tesar --> Belov

• Thread starter Thread starter Zolee
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 95
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zolee

Újonc
2025. 10. 24.
10
0
LS karakter
filip tesar
dawn.png

Neved:
< Filip Tesar >
Kitiltás időpontja:
<
2025.12.08. >
Kitiltás időtartama:
<
1 hónap. (2025.12.08-2026.01.08) >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Belov >
A kitiltás indoka:
<
RP alóli kilépés. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nem akarok jönni a sablon szövegekkel, de megbántam amit csináltam aznap este, nem állt szándékomban az egész. Szimplán késő este volt, volt egy akció, ott elkapott a rendvédelem, kifagytam. Úgy voltam vele, hogy nincs kedvem visszalépni, másnap reggel korán keltem, ezért hagytam is. Tudom, nem így kellett volna, nem gondolkodtam. Lényegre térve, szeretnék játszani a haverokkal tovább, hiányzik a szerver. Lassan itt vannak az ünnepek is, úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, főleg azért, mert ez az első bannom. A Ban levétele fejében bármit vállalok, akár folytatom az rp-t is, leadom a cuccaimat amik elvételre kerültek volna, jail, bármi. Hiányzik a szerveren eltöltött idő, az, hogy jól érzem magam a haverokkal. Áldott békés ünnepeket! >

Szép estét!
Nem szoktunk olyan bant le venni, ami csak egy bizonyos ideig tart. Igazából semmi jelzést nem adtál, és 15 perc után sem jöttél vissza, igy ugye erre kaptad a szankciót. Sajnálom de nem veszem le, kérlek várd le azt 1 hónapot, és legalább legközelebb már tudni fogod hogy nem szabad ilyet csinálni.
További szép estét, illetve Kellemes ünnepet előre is!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.