FGH való lövöldözés [William]

• Thread starter Thread starter Boldi
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 125
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Boldi

Újonc
2025. 05. 11.
3
1
LV Karakter
Kyle O Oneal
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Ambroise Garouste
Panaszra tett személy InGame neve:
Pablo S Pietro
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Verekedés alakult ki mivel korábban mentem át a határon és alig akart átengedni még amikor átmentem akkor is rámhúzta a kormányt, és ezt megkérdeztem tőle hogy az mi lett volna akkor letagadta utána elkezdődött a szájkarate és azután pedig verekedés alakult ki aminek a vége az lett hogy lábon lőtt tec-9-al a bank melletti szerelőtelepen,
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Én korábban ezért NONrp-t kaptam amiben ugyan ez történt déli határi horgászóhelynél verekedés alakult ki és az lett a vége hogy meglőttem őket. Bocsánat a videók megvágása miatt csak nem működött a vágós applikáció, és ahogy raktam be a linkeket abba a sorrendbe érdemes megnézni.

• Kedvelés
Reactions: GICCI.
Szia, én megítélésem alapján, itt nem épp történt szabálysértés, mivel ahogy mondtad ment a veszekedés, majd a verekedés, és onnantól már az hogy meglőtte a lábad, gondolom egy jelzés volt hogy hagyd abba a dolgokat. De 24 órája van arra hogy válaszoljon Pablo_S_Pietro.

• Haha
Reactions: Mikosz
Tekintettel, hogy Pablo 24 órán belül nem adott választ, és nem tudtuk meg a nézőpontját, a Panaszkönyved JOGOS, a szankciót 60 perc lesz Pablo-nak. Zárom, helyezem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.