Felicia Bennett OKF Jelentkezés

• Thread starter Thread starter Jinx
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 19

Jinx

Újonc
2025. 09. 13.
29
3
LS karakter
Leah Hanna Everly

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Felicia Bennett
Születési helye, ideje: Los Santos 2005 08.11
Bejelentett lakcíme: válasz
Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola
Megszerzett szakmák, képzettségek: Rendészeti fő osztály
Nyelvismeret: Angol,Német
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Rég óta szeretnék már a Katasztrófavédelemhez tartózni és mikor ide jöttem a várósba hallottam hogy van felvétel és gondoltam jelentkezek szerencsét próbálok

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Első sorban a nyugalmat meg kell őrizni utánna riasztani kell a felettest vagy a csengőt be nyomni az adott gépet áramtalanítani kell az épűletet azonnal ki kell űríteni, Az ajtókat be zárni és a gyűlekező helyre menni és értesíteni a tűzoltóságot

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Saját biztonság ellenőrzése első sorban A társunk állapotának gyors fel mérése hogy szenvedett e nagyobb balesetett Riasztani kell a felettest. utánna a társam biztonságba helyezem hogy ne szenvedjen további balesetet utánna a házbol ki mentem és át adom a ki érkező mentőknek

Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Első sorban a helyszint fel mérem és meg nézem melyik szint ég utánna minden ablakot ajtót ki nyitok hogy füst mentes legyen a ház utánna meg nézem mennyien tartózkodnak a házba és ki mentem a házban rekett családot és ha biztonságba vannak akkor elkezdem oltani a tűzet
Számára mit jelent a Csapatmunka?
A csapatmunka nekem nagyon fontos hogy csapatba tudjak dolgozni más kollégákkal mert az nélkül nem lehet dolgozni össze tartás legyen a társak között és bizzunk a kollégákban

- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Csaba vagyok bece nevem Jinx 28 éves vagyok már 12 éve az MTA közösség tagja vagyok szabad időmbe mikor nem dolgozok sokat MTA-zok jó vagyok és szeretek csapatban dolgozni
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
29 775 perc
UCP Előzményről kép: (imgur)
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Egy jó csapathoz szeretnék tartózni és sokáig meg őrizni a helyemet szeretek csapatban dolgozni
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
PD , NAV, OMSZ azért kellett ott hagyjam őket mert egy darabig nem voltam a szerveren tartóttam egy kis pihenést de most újra elkezdtem játszani
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.03.13
Aláírás: Felicia Bennett

Tisztelt Jelentkező

Ezúton értesítjük, hogy a be nyújtótt jelentkezés lapját,Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság
ELFOGADTA

Keress fel Discordon:csakwgyautofan