Felicia Bennett jelentkezése

• Thread starter Thread starter Jinx
  • Start date Start date
  • Válaszok 0
  • Látta 77

Jinx

Újonc
2025. 09. 13.
29
3
LS karakter
Leah Hanna Everly

Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek
Hogy hívnak?
> Csaba<
Discord neved?
> jinx7666<

Hány éves vagy?
> 28<
Mellékelj képet a játszott perceidről
> <
Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> NAV PD OMSZ azért távoztam mert egy időre abba hagytam a szervert és most vissza tértem<
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> amikor fönt vagyok és ha nem dolgozok akár 12 órát is tudók rá fordítani<
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
> Csaba vagyok 13 éve az MTA közösség tagja vagyok 28 éves vagyok már sok helyen meg fordultam és itt maradtam amin csak játszok szeretek sportolni és szabad időmbe MTA-zni<
Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> <
Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> újra az OMSZ tagja szeretnék lenni mert élveztem aszt a frakciót és szerettem csinálni is Mentő ápoló rangba távoztam az OMSZ től és szeretném ha újra Mentős tudjak lenni<

IC rész
Neve:
> Felicia Bennett<
Születési helye, ideje:
> 2002.08.26 Los Santos 2085<
Mi a személyigazolvány száma?
>362739FL<
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> igen rendelkezek<

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> egyetem<

Önéletrajz: (Min. 5-10 teljes összefüggő mondat!)
> Felicia Bennett vagyok 22 éves lány nem rég költöztem a városban és szeretnék munkát találni<
Teszt
Soroljon fel 6 olyan helyzetet, amikor mentőt KELL hívni!
> 1. Eszméletvesztés vagy nem reagál a beteg 2. Légzési nehézség vagy légzésleállás 3. Súlyos mellkasi fájdalom 4. Erős, nem csillapítható vérzés 5. Súlyos baleset vagy nagy esés 6. Stroke kapott valaki szélütés<

Írjon teendőket égési sérülés ellátásakor!
> első sorban a veszély megszüntetése utánna le kell hűteni a égési sérülés helyét minimum 15-20 percig kell hűteni utánna következik a szorító tárgyak eltávolítása (óra gyűrű karkötő) a sebet el kell fedni hogy ne kapjon fertőzést steril gézzel vagy tiszta rongyot teszünk rá és el kötjük<
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> 1 Defibrillátor 2. lélegeztető ballon 3. oxigénpalack 4. vérnyomásmérő 5. pulzoximéter 6. hordágy 7.gerincdeszka 8. nyakrögzítő gallér 9. kötöző és sebellátó eszköz 10. infúziós felszerelés<
Soroljon fel olyan tüneteket, amely azonnali újraélesztést indokolhat!
> 1. Eszméletlenség 2. nincs tapintható pulzus 3. Hírtelen összeesés 4. kékes-lilás elszínezödés 5. fulladás 6. Görcs utáni eszméletlenség<