Fegyver kicsomagtartózás [tamas]

• Thread starter Thread starter ledman
  • Start date Start date
  • Válaszok 11
  • Látta 186
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ledman

Újonc
2025. 03. 24.
27
37
LS karakter
Federico Maximilian
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Sartre Bryan
Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fegyver kicsomagtartózása még a szerverleállás előtt. NNI-s voltam amikor bealltam a garázsba és szokásosan mindig benne hagytam a PP-s M4-em a csomiban. Másnap felléptem és nem volt benne. Lett 1x már irva itt panaszkönyv de a szerverleállás miatt nem lett figyelembevéve.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Nincs
Megjegyzés:
Egy 41.000 PP-s fegyverről van szó. A bizi nálam van azóta...

Szia a panaszt én fogom bírálni. Írj egy autó ID-t és egy pontos dátumot, hogy mikortól logoljuk vissza.

• Kedvelés
Reactions: ledman
Szia okés. Intézem az ID-t csak a volt leaderrel kell felvennem a kapcsolatot, mert csak ő tudja.

Hali, autó ID: 13685 Audi Q7(ha minden igaz). A logot pedig szerintem a szerver leállás előtt 1 hónappal kellene vissza nézni.

Szia. Állításod szerinti időpontban senki nem vett ki semmit a kocsiból.

Akkor esetleg azt megtudod nezni kinel van? Mert nálam nincs.. bizi az inventorymba közben a 41 ezer PP-s fegyver sehol..

Köszönöm! Fix abban a kocsiban volt es onnét tűnt el. Ha addig vissza nézve nincs ott, akkor lehet előbb volt. De ha megadom a bizin lévő fegyver azonosítót, abból nem könnyebb neked?

Megnézetem még hamarabbi időpontokkal is. A bizonylat azonosítót is elküldheted.

A fegyvert Nikolaj Slaweski vette ki, ezt viszont sajnos nem tudod visszaigényelni. A panaszt zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.