Fals Jail. [Morty]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
Az amúgy is tök mindegy hogy körözés van-e rajtad, mivel nem álltál meg alapból is be vittünk vola.

Heló. A panaszt én fogom bírálni. Hamarosan átolvasom. Ha vannak még kérdőjelek akkor most tegyétek fel egymásnak és válaszoljatok.

• Kedvelés
Reactions: Pmatyi
Figyelj.
Szerintem semmi szemelyeset nem irtam OOC.
Az hogy jailt kaptal megis azt nem en inteztem el.
Reszemrol nem ertem mi a panasz oka.
De befejeztem dontson egy admin ezek utan.
Te bevallottad hogy direkt vizbe folytottad magad.

Ha az admin ugy dont kapd meg a szankciot,ha engem is hibasnak talal valamiben (szerintem nem fog mert nem szegtem semmilyen szabalyt) akkor iteljen el engem is es zarjuk le az ugyet.
Es jelold meg azokat akik beraktak es veluk beszeld meg a tovabbiakat.

Milyen tárgyak kerültek elvételre? Erről logot kérnék, illetve arról ahogy a Fegyver NPCnél ezek leadásra kerültek. Utána érkezem a birálattal.

[2025-09-28 16:57:03] [Output] : *** Emma Charles átadott egy tárgyat Ryan Holmes-nak/nek. (Kokain)
[2025-09-28 16:57:03] [Output] : *** Emma Charles átadott egy tárgyat Ryan Holmes-nak/nek. (Kokain)
[2025-09-28 16:57:04] [Output] : Ryan Holmes: (( skines fegyver marad vagy csak ha van bizonylata? ))
[2025-09-28 16:57:05] [Output] : *** Emma Charles átadott egy tárgyat Ryan Holmes-nak/nek. (2 darab Kokain)
[2025-09-28 16:57:07] [Output] : *** Emma Charles átadott egy tárgyat Ryan Holmes-nak/nek. (284 darab 5.7x28mm)

Mivel tegnap sűrgősen le kellett lépnem és még ma nem voktam fent a szerveren ezért még nem lettek leadva.
Mindjárt lépek fel és fotózom mik lettek elvéve és hogy leadom. Vagy egy videót vágok be ide róla!

Nos, átolvasva a panaszkönyvet. Te magad Ryan is elismerted többször is ha megmutatta volna az aranybankon történő haláláról a videót. Akkor nem lett volna ez az egész felfordulás.

Az ügy alatti OOC chat pörgetés véleményem szerint gyerekes, és egyáltalán nem magas szintű intelligenciára utal nálam, de ettől függetlenül nem itélek el senkit sem, viszont a továbbiakban erre legyünk tekintettel.

Álláspontom szerint, szankció nélkül fogom zárni a panaszkönyvet, és az elismerésre való tekintettel Emma_Charlesnak legyen vissza szolgáltatva az elvett itemek. Szerintem a szerveren kapott jailből tanult hibájából, és volt ideje átgondolni az élet értelmét. És mivel nem vagyok semmi rossznak elrontója úgy vélem nem akarok senkivel sem kicseszni hogy utólag is szankciónáljam egy ilyen kis baki miatt.

A panaszkönyvet, következmények nélkül zárom, az itemek visszaadásával pedig nyiss egy reportot a szerveren.

Helyezem, további szép estét mindenkinek és eseményben gazdag hétfőt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.