Fabio Mancuso- Alex

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztiann

Újonc
2025. 03. 31.
43
12
LS karakter
Fabio Mancuso
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Fabio Mancuso
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC azt mondtam neki,hogy volt régebb egy karakterem,nem duty-ba volt,és azt mondta és ő akkor kibannolt,semmiféle utánajárás,hogy igazam vane,vagy nem csak én amit leirtam ugy ő ki is bannolt,soha nem volt más fiokom, azt hozzátenném, hogy ő nem néz a dolgok után,ezt nem tudom megérteni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Képernyőfelvétel (9).png

Megjegyzés:

igy,hogy nemrég kezdtem el ujra játszani a játékkal,most lett rá szabadidőm,öszeált ujra a csapat,nem szeretném azt,hogy ezért megint ne tudjak a haverokkal RP-zni,megint eltávolodunk egymástol,és megint magamba maradok.Elfogadok kisebb jailt is,amit tudom,hogy lejár,és folytathatom a játékot.

Szia! A beszélgetés során te bevallottad nekem, hogy egy másik accountodon, állításod szerint 2-3 éve admin voltál a szerveren, és bratvás voltál. Azt is mondtad, hogy vásároltál egy új gépet, és újrakezdted a játékot. Majd mikor többször is megkérdeztelek arról, hogy te most multiaccountozol-e, többször mondhattad volna, hogy nem, csak félrevezetsz, de te nem tetted.

[2026-02-26 10:39:34] [Output] : Fabio Mancuso: (( azon a fikon admin nem voltam sokáig,mert levették rolam :( eleég hamar ))
[2026-02-26 10:37:53] [Output] : Fabio Mancuso: (( gépet váltottam és ujra kezdtem mindet ))
[2026-02-26 10:37:07] [Output] : Lorenzo Charline: (( mi annak a karakterednek az ic neve? ))
[2026-02-26 10:37:08] [Output] : Fabio Mancuso: (( nem tudom már alex,régen volt az hidd el ))
[2026-02-26 10:37:38] [Output] : Fabio Mancuso: (( valami hándi neve volt,bratvás voltam anno 2-3 éve. ))
[2026-02-26 10:38:07] [Output] : Fabio Mancuso: (( az az account rég a levesbe van ))

várom a bíráló admin fél válaszát.

Köszi a válaszod! Az igaz,hogy azt mondtam,de szerintem,neked utána kelett volna járnod,hogy tényleg volt e másik karakterem,és nem az nem igaz,hogy volt másik karakterem.Ezt szeretném veled megbeszélni,mert ezért nem szeretnék kitiltva lenni.

Miért hazudtál egy ilyen ügyben ? mi volt vele a szándékod? mi volt vele a célod?

Szeretnék elnézést kérni azért, hogy hazudtam. Nem volt helyes döntés, és utólag belátom, hogy ezzel csak rontottam a helyzeten. Abban a pillanatban pánikoltam féltem a következményektől, buta döntést hoztam. Nem akartam tiszteletlen lenni veled. Tanultam az esetből,ez a bann,felvilágositott arra most,hogy legyek őszinte.Ha viszaengednétek,figyelhetnétek egész nap,nem fordulna ilyen elő,hogy hazudjak,nálam ez volt az első ilyen eset hogy hazudjak,reggel volt,első, és utolsó.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni

A felek megbeszélték a panaszkönyvet következmények nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.