Ezeikel Declan--Itziar Peris [ Star]

• Thread starter Thread starter azure.
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 91
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

azure.

Újonc
2025. 05. 09.
23
8
Debrecen
LS karakter
Ezeikel Declan
LV Karakter
Kenzo Ross
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Ezeikel Declan
Panaszra tett személy InGame neve:
Itziar Peris
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bugkihasználás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Ezen a videón egyértelműen látható, hogy a karakterem kapja a SPAZ lövést: Ha szükséges a bíráló adminnak küldöm az egész klippet, kitakarás nélkül. Akövetkező fotón látszik a panaszra tett játékos karaktere, és neve elmosódva. A neve pontosságát a társai is megerősítették:
Megjegyzés:
Még az akció közben, éppena halálom után már nem volt fent a szerveren, így egyeztetésre nem állt módom. Várom a bíráló admin válaszát!

cső, honnan kellett volna tudnom, hogy ti már addigra ott álltok a sarkon? Lőttem a folyosó végét, gondoltam kifuthattok bármelyik pillanatban. De ha esetleg nem tudnád, a sörétes nem 1 darab golyót lő 1 pontra, hanem sokat többfelé - nem az én hibám, hogy át sebez a falon. Számtalanszor haltam meg így rendvédelembe, nem volt semmi probléma belőle. Ez már csak csupa rosszindulat és unalom a részedről, mégcsak hátrányod se keletkezett belőle, de ha az a minimális kevo ami lement, annyira fáj, hátrébb is mehettél volna két métert, aztán meg van oldva. Várom a bíráló admin válaszát.

....De ha már rosszindulat, elmesélnéd nekem, hogy hol található a sisak a karaktereden? :)

Szép estét!
A panaszt én fogom bírálni, minden bizonyítékot csatoljatok és jövök a bírálattal.

cső, honnan kellett volna tudnom, hogy ti már addigra ott álltok a sarkon? Lőttem a folyosó végét, gondoltam kifuthattok bármelyik pillanatban. De ha esetleg nem tudnád, a sörétes nem 1 darab golyót lő 1 pontra, hanem sokat többfelé - nem az én hibám, hogy át sebez a falon. Számtalanszor haltam meg így rendvédelembe, nem volt semmi probléma belőle. Ez már csak csupa rosszindulat és unalom a részedről, mégcsak hátrányod se keletkezett belőle, de ha az a minimális kevo ami lement, annyira fáj, hátrébb is mehettél volna két métert, aztán meg van oldva. Várom a bíráló admin válaszát.

....De ha már rosszindulat, elmesélnéd nekem, hogy hol található a sisak a karaktereden? :)
Szia, pontosabban tudtátok, hogy jövünk mivel egy társad már kintebb meghalt. ÍGy valószínű volt, hogy menni fogunk. Részemről, az látszik, hogy akkor lövöd amikor már tudod, hogy ott állunk. Illetve tisztában vagyok a SPAZ működésével, de az is tisztán látszik, hogy a golyók a fal sarkához érkeznek, nem pedig a folyosó közepére. Ez csak azt mutatja, hogy valóban a fal szélét lövöd.

Köszönöm, ezt a kis cinikus kérdésed a sisakkal kapcsolatban. Nem lennék köteles neked magyarázkodni, de megteszem így biztosan megnyugodsz. A sisak jelzése a hudon be volt buggolva, mivel nem használok sisakot. Nem használom már mesterlövészként, mivel az új update óta 1 fejlövéstől "elveszik", így teljesen fölöslegesnek tartom.

arról volt tudomásom, hogy bent vagytok, csak arról nem hogy hol tartotok. Ha a fal szélét lőném, akkor a falra csattannának a golyók, nem pedig a folyosó végén lévő falra, de elnézést szeretnék tőled kérni, hogy nem tudom milliméter pontosan, hogy hány golyó hova és merre vándorol, nem mellesleg még csak nem is regisztráltak a találatok.
"Nem lennék köteles neked magyarázkodni, de megteszem így biztosan megnyugodsz. A sisak jelzése a hudon be volt buggolva, mivel nem használok sisakot." - ezt viccesnek tartom, ilyen nincs. Ha rajtad van jelzi, ha nem akkor nem, a te esetedben valószínűleg bele van húzva a karakteredbe, hiába magyarázkodsz, saját videóddal csapod be magad.

Leírom mégegyszer, nem volt használatban sisak. Fölösleges felvenni, 1 fejest bír, nem vagyok vele előrébb a maxos fullra húzott rampageval szemben. :)
Nem kívánok egyéb szóváltásokba lépni veled, értelmetlen és fölösleges. Leírtam a véleményem, és a kérdésedre is a választ.
Várom a bíráló admin válaszát, a videókat privátban megkapta!

Leírom mégegyszer, nem volt használatban sisak. Fölösleges felvenni, 1 fejest bír, nem vagyok vele előrébb a maxos fullra húzott rampageval szemben. :)
Nem kívánok egyéb szóváltásokba lépni veled, értelmetlen és fölösleges. Leírtam a véleményem, és a kérdésedre is a választ.
Várom a bíráló admin válaszát, a videókat privátban megkapta!
tökmindegy hogy felesleges e vagy nem, ha rajtad van használatban van, és tisztán látszik, hogy nem úgy használod ahogy kéne. - Ne erőltesd ezt a magyarázkodást ha nem megy. Ha nem akarsz szóváltásokba lépni, és így gondolod, legközelebb ne nyiss szimpla unalomból felesleges panaszt. hali.

• Szomorú
Reactions: azure.
Szép estét!
Nem is tudom, hogy hol kezdjem ezt a panaszkönyvet. - Első sorban is ki szeretnék térni Itziar Peris részére. Itziar peris első sorban is, nem tudhatta tényleg, hogy ti ott vagytok a fal mögött, vagy éppenséggel ott áll-e valaki, vagy nem áll-e ott valaki. Mindenki tudja jól, hogy a SPAZ fegyver szórja a golyókat, és sokat lő ki egyszerre. - Nem direkt van szerintem így ki talállva a fegyver. Viszont szerintem Itziar_Peris nem követett el akkora bug kihasználást, hogy nagy hátrányod lenne belőlle, mivel az illegálosok nagy része, nem a mellényt lövik le, hanem a sisakot. - Viszont amint a videón látszik, ténylegesen át lő a falon Itziar, viszont szerintem ez nem ön szántából csinálta. Ahogy fentebb ki fejtettem, nem tudhatta ténylegesen, hogy ti ott vagytok, és te pont ott állsz. - Lőtte a sarkot, mint védelem, hogyha dobnátok valamit, és ezzel elhárítva a dobási és befutási lehetőséget. Így Itziar nem fog kapni semmilyen szankciót.

Ki térnék rád Ezeikel_Declan. - Látható a videón, hogy lőtte a falat Itziar és érzékelted is, mivel kaptad a sebzést az armorodon. - Kaptad a hitet, mégis ott álltál, és nem mozdultál meg annak érdekébe, hogy ne kapd a hitet. - Amit küldtél nekem videón, azt tudom ki venni, hogy mikor lőtte a falat, te ugyanúgy áltál ott. - Láttam a videón azt is, hogy a sisak van rajtad. - Nem lehet olyan, hogy nincs rajtad de mégis. - Vagy van sisak rajtad, vagy nincs rajtad sisak. - Kérlek szépen figyle jobban erre, hogy ne legyen rajtad sisak így eltünve.

Végszó: Nem akarok senkinek jailt osztani, egy alap gta sa hiba miatt. - Declanon is egy " bug miatt " volt rajta sisak, így el enegdném ezt a történetet, így ezt a panaszkönyvet szankció nélkül zárom.

Star

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.