Ethan Gardner rendőrségi jelentkezési lapja.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

palika255

Újonc
2025. 11. 29.
6
0
LS karakter
Ethan Gardner

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: palika255​
2. Hogyan szólíthatunk?palika​
3. Hány éves vagy?14​
4. Játtszott perceid száma?11763 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?Igen, a Hungary life-nevű Roleplay szerveren voltam ORFK-s.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban.Üdv! Palika vagyok Régóta érdekel a roleplay világa mert szeretem a kreatív történetközpontú játékstílust és a karakterek kidolgozását Nyugodt együttműködő játékosnak tartom magam aki inkább a realisztikus és élvezetes jelenetekre fókuszál nem a konfliktusokra Szeretek fejlődni tanulni másoktól és igyekszem mindig tiszteletben tartani a közösségi szabályokat.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonságPozitív: Türelmes, Segítőkész, Megbízható, Negatív:Makacs vagyok, Néha túlgondolok dolgokat, Túlzottan óvatos vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:Ethan Gardner
2. Születési helye, ideje:Losantos, Palominó 2002.08.07​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:Közép-iskola (értettségi)​
4. Büntetett előéletű?Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?Két hónap múlva szeretném magam stabil megbízható rendőrként látni az állományban Elsődleges célom hogy minél több tapasztalatot szerezzek a járőrszolgálatban megismerjem az eljárásokat és bizonyítsam hogy terhelés alatt is higgadtan tudok dönteni Szeretnék olyan kollégává válni akire a társai számíthatnak és aki a szabályok betartása mellett a helyzetek emberséges kezelésére is figyel Hosszabb távon célom a fejlődés és a szakmai előrelépés lehetőségeinek kiérdemlése.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél?Nem szolgáltam.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?A járművet biztonságos helyen megállítanám majd szabályosan megközelíteném Udvariasan bemutatkoznék közölném az ellenőrzés okát és elkérném a szükséges okmányokat Ellenőrizném az adatokat valamint figyelném a vezető és a jármű állapotát Ha mindent rendben találok lezárnám az intézkedést szabálytalanság esetén pedig a jogszabályok szerint járnék el.​
8. Mi maga a rendőrség?A rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartásáért felelős szervezet amely a jogszabályok betartását ellenőrzi fellép a bűncselekményekkel szemben és védi az állampolgárok biztonságát Feladata a megelőzés az intézkedés és a segítségnyújtás is.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a vezető akihez közvetlenül tartozom tőle kapom az utasításokat és neki tartozom elszámolással A feljebbvaló magasabb rangú elöljáró aki nem feltétlen a közvetlen vezetőm de jogosult utasítást adni és ellenőrizni.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?A bírság mértékét a jogszabályok és az arányosság elve alapján határoznám meg Figyelembe venném az elkövetett szabálysértés súlyosságát körülményeit és az intézkedés alá vont személy előéletét Priusz esetén a visszaesés ténye súlyosbító körülmény lehet ezért indokolt esetben magasabb bírságot alkalmaznék.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Üdv Ethan Gardner vagyok Közepes termetű erős és általában határozott a tekintetem Igyekszem mindig a helyes döntést hozni és vigyázok azokra akik számítanak rám.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha vezetés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak elsődlegesen a saját és a kollégáim biztonságát helyezném előtérbe Azonnal értesíteném a diszpécsert lehetőség szerint fedezékbe vonulnék és a jogszabályoknak megfelelően reagálnék majd az üldözést csak biztonságos körülmények között folytatnám.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha az igazoltatás során a csomagtérben droghoz szükséges alkotóelemeket találok először rögzítem a helyzetet és az adatokat A tulajdonos állítását figyelembe véve is a jogszabályok szerint járnék el: a tárgyakat lefoglalnám értesíteném a megfelelő osztályt és a további eljárást a feletteseim utasításai szerint folytatnám Mindig a biztonság és a szabályok betartása az elsődleges.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon _fun_fact ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Dandártábornok]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.