OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: palika2552. Hogyan szólíthatunk?palika3. Hány éves vagy?144. Játtszott perceid száma?11763 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?Igen, a Hungary life-nevű Roleplay szerveren voltam ORFK-s.7. Mesélj magadról pár mondatban.Üdv! Palika vagyok Régóta érdekel a roleplay világa mert szeretem a kreatív történetközpontú játékstílust és a karakterek kidolgozását Nyugodt együttműködő játékosnak tartom magam aki inkább a realisztikus és élvezetes jelenetekre fókuszál nem a konfliktusokra Szeretek fejlődni tanulni másoktól és igyekszem mindig tiszteletben tartani a közösségi szabályokat.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonságPozitív: Türelmes, Segítőkész, Megbízható, Negatív:Makacs vagyok, Néha túlgondolok dolgokat, Túlzottan óvatos vagyok.Általános adatok
1. Teljes neve:Ethan Gardner2. Születési helye, ideje:Losantos, Palominó 2002.08.073. Legmagasabb iskolai végzettsége:Közép-iskola (értettségi)4. Büntetett előéletű?Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?Két hónap múlva szeretném magam stabil megbízható rendőrként látni az állományban Elsődleges célom hogy minél több tapasztalatot szerezzek a járőrszolgálatban megismerjem az eljárásokat és bizonyítsam hogy terhelés alatt is higgadtan tudok dönteni Szeretnék olyan kollégává válni akire a társai számíthatnak és aki a szabályok betartása mellett a helyzetek emberséges kezelésére is figyel Hosszabb távon célom a fejlődés és a szakmai előrelépés lehetőségeinek kiérdemlése.6. Szolgált már fegyveres szervnél?Nem szolgáltam.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?A járművet biztonságos helyen megállítanám majd szabályosan megközelíteném Udvariasan bemutatkoznék közölném az ellenőrzés okát és elkérném a szükséges okmányokat Ellenőrizném az adatokat valamint figyelném a vezető és a jármű állapotát Ha mindent rendben találok lezárnám az intézkedést szabálytalanság esetén pedig a jogszabályok szerint járnék el.8. Mi maga a rendőrség?A rendőrség a közrend és közbiztonság fenntartásáért felelős szervezet amely a jogszabályok betartását ellenőrzi fellép a bűncselekményekkel szemben és védi az állampolgárok biztonságát Feladata a megelőzés az intézkedés és a segítségnyújtás is.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a vezető akihez közvetlenül tartozom tőle kapom az utasításokat és neki tartozom elszámolással A feljebbvaló magasabb rangú elöljáró aki nem feltétlen a közvetlen vezetőm de jogosult utasítást adni és ellenőrizni.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?A bírság mértékét a jogszabályok és az arányosság elve alapján határoznám meg Figyelembe venném az elkövetett szabálysértés súlyosságát körülményeit és az intézkedés alá vont személy előéletét Priusz esetén a visszaesés ténye súlyosbító körülmény lehet ezért indokolt esetben magasabb bírságot alkalmaznék.11. Meséljen magáról pár mondatban. Üdv Ethan Gardner vagyok Közepes termetű erős és általában határozott a tekintetem Igyekszem mindig a helyes döntést hozni és vigyázok azokra akik számítanak rám.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha vezetés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak elsődlegesen a saját és a kollégáim biztonságát helyezném előtérbe Azonnal értesíteném a diszpécsert lehetőség szerint fedezékbe vonulnék és a jogszabályoknak megfelelően reagálnék majd az üldözést csak biztonságos körülmények között folytatnám.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha az igazoltatás során a csomagtérben droghoz szükséges alkotóelemeket találok először rögzítem a helyzetet és az adatokat A tulajdonos állítását figyelembe véve is a jogszabályok szerint járnék el: a tárgyakat lefoglalnám értesíteném a megfelelő osztályt és a további eljárást a feletteseim utasításai szerint folytatnám Mindig a biztonság és a szabályok betartása az elsődleges.
Utoljára szerkesztve: