Esteban Cavalcanti-Matthew Oakwood [Jackson]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Valentinvok

Újonc
2025. 07. 03.
46
6
LV Karakter
Maximilian S Tiago
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Esteban Cavalcanti
Panaszra tett személy InGame neve:
Matthew Oakwood
Panasz oka, leírása, kifejtése:
ott hagyott a kocsimtől,vagy 2km-re majd ugyan ugy el akartam vinni 2km-re hogy ö is vissza fusson,amiert engem is ott hagyott és futnom kellet,a többi látszódik a videón.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/xc52up
Megjegyzés:
----

Kíváncsi vagyok arra is, hogy hogyan vitt el a kocsidtól 2km-re. Azt a részt is fejtsd ki kérlek.

• Kedvelés
Reactions: hessz
na az úgy volt hogy volt vele egy csaj is,majd sms ben irta hogy,szálljak be és menjek velük,mivel szeretett volna a csajjal lenni (mint ic) gondolom,majd ugy volt hogy a csaj eldöntötte hogy mi volt stb,volt egy kis száj karaté,majd be száltak a kocsiba és bezarta az ajtót,és ott maradtam. ennyi kb

A másik fél nem válaszolt. Megjöttem a bírálattal. Minketten hibáztatok, te FGH helyről próbáltad elrabolni, ő meg civil léttére fegyvert húzott. Vagy mindketten jailt kaptok, vagy békés jobbra-balra. Elrendezhető mindkét féle módon.

A másik fél nem válaszolt. Megjöttem a bírálattal. Minketten hibáztatok, te FGH helyről próbáltad elrabolni, ő meg civil léttére fegyvert húzott. Vagy mindketten jailt kaptok, vagy békés jobbra-balra. Elrendezhető mindkét féle módon.
jobbra balra.

• Kedvelés
Reactions: Jackson_LS
Rendben. Az ügyet lezárom jobbra-balrával. További jó játékot!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.