- 2025. 05. 19.
- 156
- 82
- LS karakter
- Kairo Patel
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban. Dominik vagyok, 18 éves, és bár profi vagyok a semmittevésben, mégis igyekszem tartalmasan eltölteni a napjaimat. Jelenleg iskolába járok – mert ugye muszáj –, a szabadidőmet pedig többnyire a DAWN-MTA szerverén töltöm, vagy a való életben járom a világot. Van egy „különleges képességem”: bárhonnan képes vagyok elkésni.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Szerintem megfelelek az elvárásoknak és voltam már a rendvédelem tagja, azon belül már TEK-es is voltam a szerveren. Ismerem a frakció menetét és hogy hogyan kell csinálni, úgymond van tapasztalatom a frakció felől, így szerintem alkalmas vagyok erre a feladatra.4. Mióta játszol a szerveren? Napi rendszerességgel szerintem áprilisban kezdtem el játszani.4.1 Játszott perceid száma: Lap megírásakor 30.000 percel rendelkezem.4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Naponta 3-4 órát szoktam fent lenni.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mint említettem voltam már a frakció tagja és szimpatikus mint rendvédelem, ezért erre esett a választás.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Voltam az NNI-ben ott leader váltáskor jöttem át a TEK-be, Isabella Horan névvel voltam az NNI-be, a TEK-be pedig Mario Stewart voltam.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? A frakcióban egy olyan karaktert hoznék aki mindent megtesz a munkájáért és az életben maradásért, egy kedves, de szabálykövető mindent beleadó forma lenne.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Szervezett és szervezetlen bűnözés derítése,körözött bűnözők kézrekerítése. Fegyveres erők elleni fellépés. Erősítés támogatás nagy kaliberekkel, képzett lövészekkel, stratégiákkal. Terrorcselekmények megakadályozása, személy és vagyonvédelem. Jogköre az akciók lebonyolítása, behatolás.Általános adatok
1. Teljes neve: Escobar Ravelli2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.11.21.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: VállalkozóElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Gaton11. Telefonszáma: +38-76-297-0341Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Heidelberg High School
- Heidelberg University
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ X ] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ X ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.12.27.
Escobar Ravelli
Escobar Ravelli