Ervin Jager -> Csuhy Panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ervin28HUN

Újonc
2025. 08. 07.
2
0
LS karakter
Ervin Jager
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Ervin Jager
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
09.14 20:40 kor történt cp-s szerelőtelepen egy ic előzmény, aminek egy előállítása lett a vége.
Amikor a "gyanúsított" elkezdett menekülni lesokkoltam, majd az egyik személy pontosabban Enrico Graziano egyből fegyvert rántott (tec-9) és lővöldözni kezdett. Mivel voltak navosok a helyszínen, ezért sikrült animba lőni. Aki egyből bilincsbe került. Mivel azonnal megtámadtak engem ott a helyszínen, ezért úgy mértük fel a helyzetet, hogy veszélyes ott ellátni, ezért átvittem kórházba Enricot.
Itt azzal lenne a probléma, hogy egy v4 rendszerről beszélünk, ezért ütközést,bilincselést,személy vitelét, berakását stb nem kötelező rpzni, elegendő csak ezeket elvégezni.
Csuhy megjelent kórháznál, amikor már sikeresen ellátta a navos Szanitéc Enricot, majd ott is hagyott, mivel az én ügyem volt. Csuhy ilyenkor megkérdezte, hogy miért hoztuk el kórházba stb. Mindenre válaszoltam és a legvégén tájékoztatott, hogy mivel sérült személyről van szó, ezért kötelező rpzni az elhangzottakat.
Továbbra se értettem, miért kéne rpzni, ha valaki sérült, ugyan úgy mozgatható a személy, mint, ha nem lenne sérült.
Legvégén megkaptam azt, hogy HANYAG RP miatt 90perces jailt fogok kapni, amit meg is kaptam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Hanyag rp/Rp kötelezettséget nem találtam továbbra se a szabályzatban, tehát úgy gondolom, hogy a bírálás nem volt megfelelő.

Szia.
Déli szerelőnél történt egy lövöldözés, amikor animba lőttetek egy játékost. Azután, hogy animba került, te egyből oda mentél bilincset raktál rá és beraktad a kocsiba.
Egy olyan Ic személyről beszélünk akire több rendvédelmi tag lőtt, tehát kérdéses az állapota, te pedig a rendszert kihasználva csak rá kattintottál a játékosra és beraktad a kocsiba. Úgy gondolom, egy animba lévő játékos kocsiba rakásához legalább egy pár soros Rp dukálna, hogy mégis mi történt az adott szituációban.

Ahogy a szankció kiosztása előtt is említett számodra, minden szituáció nincs egyesével leírva a szabályzatba. Viszont az, hogy egy Roleplay szerver játszol ahol az RP megkövetelt,az egyértelművé teszi mindenki számára a Roleplay fogalmát. Szerintem ebben a szituációban több RP-t kellett volna alkalmaznod.

Amennyiben szükséges log az esetről szívesen továbbítom a bíráló részére.

Nincs több hozzáfűzni valóm,
Várom a bíráló admin válaszát !

Szia.
Déli szerelőnél történt egy lövöldözés, amikor animba lőttetek egy játékost. Azután, hogy animba került, te egyből oda mentél bilincset raktál rá és beraktad a kocsiba.
Egy olyan Ic személyről beszélünk akire több rendvédelmi tag lőtt, tehát kérdéses az állapota, te pedig a rendszert kihasználva csak rá kattintottál a játékosra és beraktad a kocsiba. Úgy gondolom, egy animba lévő játékos kocsiba rakásához legalább egy pár soros Rp dukálna, hogy mégis mi történt az adott szituációban.

Ahogy a szankció kiosztása előtt is említett számodra, minden szituáció nincs egyesével leírva a szabályzatba. Viszont az, hogy egy Roleplay szerver játszol ahol az RP megkövetelt,az egyértelművé teszi mindenki számára a Roleplay fogalmát. Szerintem ebben a szituációban több RP-t kellett volna alkalmaznod.

Amennyiben szükséges log az esetről szívesen továbbítom a bíráló részére.

Nincs több hozzáfűzni valóm,
Várom a bíráló admin válaszát !
csáó kézikönyv alapján a személy gépjármű betételt valóban szükséges rpzni, de viszont a bilincselést továbbra se szükséges. A szankciómat elfogadom, de viszont a szankció mértékét nem, mivel csak egy be/ki vételről beszélünk, ezért 90 perc ajail.

A szankciód mértéke, egy közepes szintű idő. Amiben figyelembe vettem a szabályszegést, az ucp előéleted és a további lehetőseid amiket tehettél volna ic, hogy másképp alakítsd az adott szituációt(amiből bőven volt).

Nos, az adminoknak meg van adva egy adott korlát(segítség) jailozás során, a megadott időintervallumot használják ilyenkor.

Elfogadtad hogy jail-t kaptál, jail ideje adott volt.

Legközelebb tudni fogod hogy mit kell rp-zni, illetve mit nem. Legyen ez egy tanulság.

Az adminisztrátor nem hibázott, a panasz természetesen jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.